Не ѝ липсваш ти, липсва ѝ споменът за любовта, която не ѝ даде


Не ѝ липсваш ти, липсва ѝ споменът за любовта, която не ѝ даде
Снимка: iStock/Guliver

Откакто напусна живота на това момиче, тя прекарва всеки момент от времето си, молейки се да се върнеш при нея. Без значение какво прави, без значение с кого говори или колко е заета, тя винаги мисли за теб, ти все още си в сърцето ѝ.

Нещата всъщност са доста прости: тя все още те обича (или поне смята, че те обича) и се страхува да те пусне просто така. Убедена е, че двамата заслужавате втори шанс и за връзката ви си струва да се борите.

Откакто това момиче те загуби, тя не спира да мисли как може да оправи нещата. Да върне хубавите дни, да върне любовта...

Тя очаква да ѝ покажеш, че все още те е грижа, да ѝ се обадиш или да направиш нещо, за да може двамата да сте заедно и да опитате още веднъж. Това обаче не се случва. И тъй като вижда, че не може да те има, тя е обсебена от спомена за теб, от вашето минало.

Споменът за любимия ѝ мъж я преследва навсякъде. Мъжът, който даде всички онези обещания, но не ги изпълни. Мъжът, който я манипулираше и я караше да мисли, че заслужава нейната любов. И това е човекът, когото тя иска обратно...

Всеки път, когато се сети за теб, тя си мисли за всички шансове, които двамата сте пропуснали и всичко, което бихте могли да постигнете заедно. Тя прекара много време в анализиране на всеки малък детайл от връзката ви и най-накрая разбра истината - ти всъщност не ѝ липсваш, липсва ѝ идеята за теб.

Липсва ѝ мъжът, който си представяше, че си, мъжът, на когото се преструваше.

Липсва ѝ този човек, чийто образ е сътворила в главата си, човекът, който сърцето ѝ вижда, този, когото обожаваше. Но сега разбра едно - ти никога не си бил този човек. Никога!

Това момиче даде всичко от себе си за теб, подари ти своето време и своето сърце. Позволи ти да го разбиеш на малки парченца. Но днес това момиче порасна и разбра, че няма смисъл да тъжи за мъж, който не знае как да обича. Споменът за теб малко по малко ще изчезне и тя ще отвори сърцето си за нова любов - много по-чиста и истинска.

Един ден тя ще намери някой съвсем различен от теб, някой, който я заслужава. Той ще ѝ покаже защо не се е получило с теб и ще я направи най-щастливата жена на света!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама