Не виждаш ли? Тя е специално момиче!


Не виждаш ли? Тя е специално момиче!
Снимка: iStock/Guliver

Тя е всичко, от което се нуждаете, за да бъдете щастливи, защото волята й да помага на другите е по-голяма от любовта й към нея самата. Тя е момиче, което обича да помага на хората и което понякога забравя да поставя себе си на първо място. Може би поради тази причина някои хора я приемат за даденост и я пренебрегнат, но тя никога няма да се откаже да показва колко е добра и грижовна. Оценете това и не я изпускайте!

Тя винаги ще ви подкрепя. Когато сте във връзка с такъв тип момиче, просто знайте, че тя ще даде всичко възможно, за да се чувствате добре в собствената си кожа. Няма нищо против да измине голямо разстояние, за да ви направи щастливи, защото когато сте щастливи, тя също е.

Тя винаги е до вас, за да ви подкрепя във всичките ви решения и да ви показва, че можете да разчитате на нея. Момиче като нея не може да се намери на всеки ъгъл, така че не забравяйте да й осигурите любовта, която наистина заслужава.

Тя никога няма да ви предаде. Не обича да играе игрички или с чувствата на други хора. Вместо да прави всички онези лоши неща, които някои вършат, тя ще бъде рамото, на което можете да се облегнете, вашата прегръдка през нощта и най-добрият ви приятел. Тя винаги ще бъде до вас, за да ви кара да бъдете най-добрата версия на себе си и никога няма да ви позволи да се сблъскате сами със страховете си. Момиче като нея е повече от момиче - тя е жена, която знае да обича.

Тя е красива както отвътре, така и отвън. В това се крие цялата й сила. Нейното смело сърце и чистата й душа са нейните водещи звезди към щастието. Очите й блестят като два диаманта, а смехът й е заразен. Винаги усеща всичко толкова дълбоко и не се срамува да признае това. В жестокия свят, пълен с лицемери, винаги носи любовта в сърцето си. Тя върви гордо с вдигната глава, без да мисли какво казват другите за нея.

Тя може да прощава. Тя е човек, който забравя обидите, колкото и да са я наранили. Дори да я обидите, тя ще ви остави известно време, докато не осъзнаете какво сте направили, а после ще се върне. Ще се опита да говори с вас и да ви покаже грешките ви. Ако сте готови да кажете, че съжалявате, ще ви прости и ще ви приеме обратно.

Оценете това! Вместо да я приемате за даденост, не забравяйте да я уважавате и да обичате точно такава, каквато е. Няма да е толкова трудно, нали?

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама