Нещата, които правят жените по-привлекателни на първа среща


Нещата, които правят жените по-привлекателни на първа среща
Снимка: iStock

Мъжете споделят, кои са нещата, които една готина жена трябва да прави по време на първа среща. Ето така може да привлечете силния пол!

Без телефони

„Имахме първа среща снощи. Никой от нас не погледна телефоните си през цялото време, докато не се огледахме и разбрахме, че почистват ресторанта. Три часа минаха толкова неусетно и толкова приятно. А тя дори не си погледна телефона.“, споделят доволно мъжете.

Многозначителен поглед

Жени, не забравяйте, че погледът е много важен. Например, да кажем, че се качвате в такси. Точно преди да затворите вратата, обръщате се към мъжа, поглеждате през вратата със секси поглед, след това влизате и тръгвате към дома си. Това със сигурност се харесва от мъжете.

Точност

Няма мъж, който обича да чака. Всъщност няма човек на тази планета, който обича да чака. Така че жени, бъдете точни за срещата!

Вижте още: 2 афродизиака, които моментално ще го накарат да се влюби във вас

Добри обноски

„На някои срещи, жените се появиха със закъснение, но винаги съм получавал текстово съобщение с извинение. Понякога е неизбежно: попадате в задръстване или се случва нещо неочаквано, но една истинска жена ще се извини за това и ще обясни.“

Покажете своя интерес

Интересувайте се от това, което казват мъжете. Задавайте въпроси. Покажете интерес – това се харесва на всеки мъж

Поемете инициатива

„На една от най-добрите срещи, които някога съм имал, жената ме целуна веднага щом отворих вратата и се представихме, за да свали напрежението от мен. Получи се страхотно. Посмяхме се и си изкарахме чудесно.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама