Нито една връзка не е перфектна, но това не означава, че не е прекрасна


Нито една връзка не е перфектна, но това не означава, че не е прекрасна
Снимка: iStock/Guliver

Нека бъдем абсолютно открити: Когато двама души се влюбят и създадат връзка помежду си, няма да е идеално. Защото перфектни отношения няма.

Всяка връзка има своите възходи и падения, и често се случва да преминава през трудни периоди. Важното е, че това, което наистина ще ви държи заедно, е любовта, която имате един към друг. Ако не можете да живеете без партньора си и сте сигурни в това, струва си да се поучите от трудните времена и да направите някои поправки.

Също така е важно да се уверите, че и двамата правите всичко, за да се получи. Ако има дълготрайно несъответствие помежду ви, което просто не може да бъде разрешено след много опити, тази тежест ще продължи да пречи на отношенията ви по жесток начин и в крайна сметка може да се стигне до край. Така че ще трябва да бъдете отворени и честни към себе си и към партньора си, като се уверите, че отделяте достатъчно време за връзката си и от сърце желаете тя да продължи.

Също така е важно да разберете, че вие ​​и вашият партньор не винаги ще бъдете на една и съща честота. Двама души винаги ще се равняват на две уникални личности, независимо колко общо имат помежду си. Трябва да разбирате всеки път, когато взаимодействате с някой друг, предизвиквате вибрационна енергия, която се отразява както върху вас, така и върху получателя на тази енергия. И тази енергия няма да бъде сто процента разбрана от всеки, който я усети.

Вие не можете да промените нечии мисли, действия или чувства, освен вашите собствени.

Винаги се доверявайте на собствената си интуиция и сърце. Сърцето ви ще говори силно и никога няма да ви подведе. Когато сте с този човек, обърнете особено внимание на сърцето си, на всички усещания. Щастливи ли сте? Чувствате ли се зле, когато не сте заедно? Не забравяйте, колкото и да се опитвате да убедите сърцето си да хареса някого, ако не е така, това няма да стане на сила. Но ако наистина чувствате силна любов към човека до вас, трябва да продължите заедно! Просто разберете, че никога няма да е перфектно. Никога!

КАК ДА РАЗБЕРЕТЕ ДАЛИ СТЕ СРЕЩНАЛИ СРОДНАТА СИ ДУША

Ако и двамата сте готови да изгладите премеждията и да направите компромиси до степен, в която и двамата сте щастливи, е много вероятно да създадете траен съюз. Всичко останало са неуспешни опити...

В края на деня вие и вашият партньор притежавате силата да продължите напред. Без значение през какво сте преминали, чувствата ви един към друг трябва да са на първо място. Не очаквайте партньорът ви да е перфектен във всичко, не го приемайте за супер герой – той е просто един обикновен човек, който ви обича и иска да върви напред заедно с вас. И това е любовта!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама