Нужен ви е някой, който е напълно готов за вашата любов


 Нужен ви е някой, който е напълно готов за вашата любов
Снимка: iStock/Guliver

Няма качества, които да ви гарантират сто процента любовта на другите. Твърде различни хора сме, твърде различни неща, от които се нуждаем и които търсим в този живот.

Но ако търсите връзка, основана на взаимно уважение, разбиране и желание да живеете щастливи заедно, тогава не трябва да се задоволявате с посредствен мъж.

Нужен ви е някой истински, верен, грижовен и стойностен човек.

Нужен ви е някой, който е напълно готов за вашата любов

Всеки от нас влиза в нова връзка със стар товар. Но само някои хора знаят как да гледат на нещата не от гледна точка на собствения си опит, което почти винаги е безполезно, но с един нов свеж поглед. Мъжът до вас трябва да е готов да взема и да дава, без значение през какво е минал. Той трябва да е готов за нещо ново и да вярва, че вие сте неговата нова любов. Трябва да загърби миналото и да забрави за бившите си връзки, само тогава ще е готов да обича отново.

ОБИЧАМ ТЕ, НО ТИ НИКОГА НЯМА ДА РАЗБЕРЕШ ТОВА...

Нужен вие  някой, който ще ви поставя на първо място

Всички хора са егоисти. Някой повече, други по-малко. Но ако човек не може да пропусне любимото си телевизионно предаване или излизането с приятели, въпреки че имате нужда от него, тогава такава връзка няма бъдеще. Нямате нужда от такъв мъж до себе си. Човек трябва да може да изведе на преден план нещата, които са наистина важни за него. Той не е длъжен да прави това постоянно. Но ако не показва, че държи на вас, че вие сте важна, много по-важна от всички други, тогава за какво сте този човек?

Нужен ви е някой, който ще ви уважава, но и ще уважава себе си

Без това връзката няма да проработи. Ако човек не уважава себе си, тогава защо другите ще го уважават? Но това се проявява в малките неща - в това как човек изглежда, как се държи, как се облича. В крайна сметка способен ли е да защити собственото си мнение или предпочита да се съгласи с другите, за да няма проблеми? Човекът трябва да уважава себе си и най-близките си хора и това трябва да бъде забелязано от всички!

Нужен ви е някой, който знае цената си

Всеки има силни и слаби страни. И ако човек наистина разбира какво знае и какво не, тогава това е добре. Точно такъв човек ви трябва- който цени себе си, но никога не се надценява. По този начин той показва, че е един земен, добър мъж, който има какво да ви даде, но без да се прави на по-добър от вас. Защото мъжът до вас трябва да ви заслужава.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама