Обещавам, че ще приемам повече


Обещавам, че ще приемам повече
Снимка: iStock/Guliver

Обещавам, че ще приемам както любовта, така и болката, която понякога идва с нея. Няма да се страхувам от риска да се влюбя в някого, защото наградата е по-голяма. Ще знам, че след всеки дъжд идва слънце и никоя буря не трае вечно. Животът е приливи и отливи, ритъм, кръговрат.

Обещавам, че ще приемам както доброто в хората, така и лошото. Защото как бих оценила едното, без да съм видяла и познала другото? Вече ще се старая да приема и двете страни на монетата без да съдя никого, за да намеря баланса и в собствената си душа. Просто трябва да оставя животът да се случва с лекотата, с която цветята разцъфтяват всяка пролет.

Обещавам, че ще приема нещата, които не мога да променя. Ще приема, че не съм перфектна и най-вероятно никога няма да бъда, но съм творец на собствения си живот и мога да го направя перфектен. Ще приема, че имам силата да решавам, да редактирам и пренаписвам историята си толкова пъти, колкото реша.

Обещавам, че няма да се страхувам от утрешния ден и дори да ми предложи нещо лошо, трябва да го приема и да се преборя с него. Това е моят избор и приемам отговорността за него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама