Обичай мъж, на когото му пука


Обичай мъж, на когото му пука
Снимка: iStock/Guliver

Момиче, избери мъж, на когото му пука ... за живота, за слънцето, за малките неща, за другите хора.

Избери мъж, на когото му пука за теб и го обичай! Той е истински, той си заслужава!

Момиче, избери мъж, на когото му пука за теб рано сутрин, още щом отвори очи. Който те събужда с целувка и иска да знае как се чувстваш. Който не забравя, че обичаш кафето с две лъжички захар, който се е научил да приготвя любимата ти закуска.

Обичай мъж, на когото му пука за усмивката ти. Който иска да те вижда винаги щастлива и който страда, когато си нещастна.

Момиче, обичай мъж, на когото му пука за теб и на обяд. Който ще ти звъне, само за да те пита как си. Ще се опита да те изненада с нещо малко, шоколадово яйце например, само за да види отново усмивката ти. Ще те кара да се чувстваш специална.

Обичай мъж, на когото му пука за чувствата ти. Мъж, който пита от какво са сълзите ти, които бърше, и който кара болката да отмине. Мъж, който ти прощава, мъж, който греши понякога, но умее да се извинява!

Момиче, обичай мъж, на когото му пука за теб късно вечер. Когато сгушени двамата пиете хубаво вино и си разказвате деня. Защото на него му пука как е минал денят ти. Мъж, с когото мечтаете, с когото се смеете, с когото се чувстваш и като жена, и като дете.

Обичай мъж, на когото му пука не за тялото ти, а за душата ти.

Мъж, който няма да разбие сърцето ти!

Момиче, обичай мъж, на когото му пука за теб и днес, и утре, и завинаги!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама