Обичам, когато ме прегърнат така, че времето да спре


Обичам, когато ме прегърнат така, че времето да спре
Снимка: iStock/Guliver

Обичам прегръдките, защото ме карат да се чувствам сигурна и защитена, помагат ми да забравя за мъките и скърбите...

Обичам, когато ме прегърнат така, че да потръпна. Сякаш времето спира. Дишам от наслада. Чувствам се добре.

Обичам прегръдките, въпреки че разбирам, че дори те понякога не могат да оправят нищо. Но имам усещане, че ставам по-силна и смела. Нищо вече няма да ме счупи, няма да ме накара да се откажа. Само аз контролирам живота си, а не проблемите и заобикалящата суматоха.

Обичам прегръдки, защото те помагат да се види светът изведнъж много ясно и спокойно. Те помагат да се постигне хармония. Да се види реалността.

Прегръдките са просто красиви. Невероятно е да чувстваш, че си толкова близък с някого. Наистина стоя на върха на света и сърцето ми просто изскача от гърдите ми от радост и щастие.

Да, признавам: прегръдките са моята слабост. Изчезвам, когато си спомням или мисля за тях. Прегръдките са обвити в топлина, пренесени в магически и безпрецедентни светове. И няма нищо по-прекрасно от това да усетите докосването на друг човек. Кожа до кожа. Сърце до сърце.

Това е невероятно! Кожата започва да изтръпва, за миг дори усещате, че сте се слели заедно. Че няма граници и невъзможни неща. Вие сте свързани в едно.

Но истината е, че не с всеки човек мога да бъда толкова близка. Само с тези, които наистина са ми скъпи и близки. С тези, които помогнаха да науча уроците на живота и любовта. Които помогнаха да разбера какво е истинска обич и преданост. Тези, които са имали късмет да знаят, обичат и се научат да прегръщат...

Само в обятията на такива хора забравяте за всичко на света. За това колко пъти са ви ранявали и са ви предали. Просто забравяте всичко това...

Обичам такива прегръдки, които буквално ме събират в едно цяло, след като съм била разбита.

Разочарованията и миналите раздели не минават незабелязано. Разбиват ни на фрагменти. В началото има само няколко сълзи. След това - още и още. Тогава става болезнено и не искаш да живееш. Да обичаш. Да дишаш.

И само прегръдките на любим човек ни дават сила. Сила да продължим напред и отново да се радваме на живота!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама