Оргазъм пред обектива


Оргазъм пред обектива

Професионалният фотограф Алберт Посей решил да предизвика себе си, като заснеме момента, когато различни жени достигат оргазъм.

"Един ден просто се събудих и знаех, че трябва да го направя. Най-трудната част беше да намеря модели за фотосесията. Започнах да пиша на всички, които познавам без ограничения, тъй като всички жени са различни. Отговорите, които получих, бяха най-често два типа: "Нямам достатъчно кураж" и просто тишина, което е доста красноречиво като отговор. Когато накрая намерих 20 жени, които бяха готови да се включат в този проект, някои от тях решиха да се откажат, когато им казах, че няма да се преструват. Затова накрая останаха само 15", каза Алберт пред Bored Panda. 

Нито един от моделите не играе, те всъщност са изпитали оргазъм пред камерата. 

"Не исках този проект да е клише, не исках никаква игра - просто истинското чувство - такова, каквото е. Всяко човешко същество е различно, както и техните оргазми. Не се опитвах да го направя по-добър, отколкото е в живота. Исках да накарам хората, които гледат снимките, да се замислят. А клишетата не постигат това."

ВИЖТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама