Подхождате ли си в ЛЮБОВТА според датата на раждане


Подхождате ли си в ЛЮБОВТА според датата на раждане

Любовта е сложно нещо и цял живот се опитваме да я разгадаем. Срещаме се с различни хора и се надяваме всеки един от тях да остане за по-дълго и да се окаже нашата половинка.

Числата имат голямо значение за всичко, което се случва около нас и не бива да ги пренебрегваме.

Пример: Тя е родена на 12.05.1983, той е роден на 23.01.1980

Събирате всички числа, едно след друго, докато не се получи една цифра:

Тя: 1+2+0+5+1+9+8+3=29. 2+9=11=1+1=2
Той: 2+3+0+1+1+9+8+0=24. 2+4=6

Това са партньори с комбинация 2 и 6


1 и 1
Двама владетели не могат да делят една територия. И двамата сте прекалено силни характери, не сте свикнали да отстъпвате и постоянно демонстрирате превъзходство.

1 и 2
Ако единицата не прекалява с егоизма, имате чудесни шансове за хармонична и красива любов.

1 и 3
Много интересна, динамична и емоционална връзка. Но, за да се запази за по-дълго ще трябва да намерите общи цели. В противен случай всеки ще тръгне сам по пътя си.

1 и 4
Проблематични отношения от интимна гледна точка. Но като приятели се разбирате чудесно. Като бизнес партньори пък, успехите ви са в кърпа вързани.

1 и 5
Любов от пръв поглед, много страст и жестоки кавги и за най-дребното нещо. Ако сте фенове на адреналина, супер. Но ако търсите нещо по-стабилно, няма да го откриете в тази връзка.

1 и 6
Страхотна комбинация. Всеки от вас отговаря на нуждите на другия, без да прави компромиси със себе си. Не си измисляйте несъществуващи проблеми, дръжте се един за друг и ще сте много щастливи.

1 и 7
Такива връзки са много дълги, но не и особено дълбоки. И все пак, в тях има някаква необяснима спойка, която е достатъчна, за да сте си добре заедно. Само още малко страст ви трябва.

1 и 8
И двамата не умеете особено добре да показвате чувствата си. Ако промените или пък приемете това, съюзът ви ще е успешен.

1 и 9
Много перспективна връзка. Вие се допълвате чудесно и се разбирате чудесно. Според нумерологията сте една от най-добрите комбинации.

2 и 2
Ако сте само приятели, си пасвате чудесно. Намесят ли се романтичните чувства, става една голяма каша от неразбирателство. То е като магнита – двата еднакви полюса се отблъскват.

2 и 3
Балансирана двойка. Има много хармония и разбирателство между вас. При това ще станете чудесни родители. Така че, ако още не сте, действайте! :)

2 и 4
Имате изглед за чудесно бъдеще. Но имате и голяма пречка помежду си – решителността. Всеки чака на другия да направи следващата крачка.Ако станете по-уверени, всичко ще се нареди.

2 и 5
Емоционално нещо ви липсва. Сякаш постоянно си поставяте сами някакви изпитания, за да си доказвате нещо. Престанете, така убивате любовта си.

2 и 6
Може и силно да прозвучи, но тази връзка предполага любов до живот! Не се съмнявайте и за секунда дали си пасвате. Идеални сте един за друг!

2 и 7
Възможна е по-дълбока и дълга връзка, но ще трябва да поработите и двамата.Като за начало заложете на романтиката и изненадите. Те ще ви сплотят повече, отколкото предполагате.

2 и 8
Разбирателство има, доверие има, липсва само малко повече динамичност. Правете нови неща заедно, иначе скуката може да ви раздели.

2 и 9
Прекалено различни сте. Сякаш от различни планети. За да просъществува връзката ви трябват много компромиси и много нерви да изхабите. Струва ли си?

3 и 3
Може да създадете страхотни отношения, но стремежът и на двама ви за независимост може да доведе до охладняване. Или до прекалена ревност!

3 и 4
Ако тройката наистина е влюбена и има сериозни намерения, имате шансове за успешен съюз. Но не е достатъчно само да чувстваш, трябва и да показваш какво чувстваш!

3 и 5
Вие сте хубава комбинация, а ако имате и общи интереси, няма никакви спънки любовта ви да е прекрасна. Опасност за отношенията ви ще настъпи, ако се наложи прекалено дълго време да сте далече един от друг.

3 и 6
Отлични перспективи за дълбоки и трайни взаимоотношения. Но тройката ще трябва по-често да прави нежни жестове и да внимава с острия език.

3 и 7
Малки шансове за стабилна връзка. Гледате в съвсем различни посоки, коеторедовно води до тежки конфликти.

3 и 8
Връзката ви е почти безполезна. Постоянно се карате и обвинявате. А истината, че никой от вас не е „лошият“. Просто не си подхождате.

3 и 9
Като цяло добра комбинация, но ще трябват и много компромиси. Не позволявайте на близките ви да ви се месят в отношенията.

4 и 4
Имате силна и стабилна връзка. Помагате си, имате си доверие. Съществуват дребни проблеми, но те не са опасни.

4 и 5
Пълна противоположност и липса на разбирателство. Обикновено тези връзки са краткотрайно, но пък за сметка на това страстта в секса изобщо не им липсва.

4 и 6
Отношенията ви се отличават с хармония и липса на безсмислени взаимни обвинения. Имате шансове за много здрава и красива връзка.

4 и 7
Перспективите са за дълга връзка, която обаче няма да се отличава с кой знае колко бурни емоции. Но пък, ако предпочитате спокойствието и сигурността пред тръпката от любовните романи, значи сте перфектни един за друг.

4 и 8
И двамата държите на доверието и сплотеността. Имате ги! Единствената пречка за любовта ви ще дойде, ако някой от двамата започне да се налага.

4 и 9
Определено с привличате. И то много повече от други двойки. Ще имате бъдеще заедно, ако и двамата сте вече улегнали. Ако сте още фенове на бурния живот, ще има много скандали и ревност помежду ви.

5 и 5
Две сродни души! Отлична комбинация. Двамата сте си напълно достатъчни. Знаете как да се радвате един друг, подкрепяте се, изслушвате се. Само не позволявайте битовите спречквания да се превръщат в сериозни конфликти.

5 и 6
Шансовете за дълга връзка са малки. По отделно сте спокойни хора, но като сте заедно сякаш някаква зла агресия се настанява между вас. Ако успеете да контролирате избухванията си, всичко с времето ще се нареди.

5 и 7
Успешна комбинация. Имате различия, но те са в идеалното количество – не прекалено малко, за да е интересно. И не прекалено много, за да бъде връзката невъзможна.

5 и 8
Всеки си иска своята независимост, но за да останете заедно, някой от вас ще трябва да жертва амбициите си. Съветва ме ви да го направите, само, ако любовта ви е наистина силна.

5 и 9
Перфектна двойка. Единственият ви проблем ще бъде от битов характер – кой какви задължения да поема. Бъдете справедливи при разпределянето, за да не стане така, че някакви мръсни чинии да прецакат красивата ви любов.

6 и 6
Много си пасвате от гледна точка на характери, но перспективата за тази връзка е бързо охладняване един към друг. Може би ще я спасите, ако разнообразявате често ежедневието си.

6 и 7
Тази връзка е една от най-непредвидимите. Но със сигурност ще бъде в крайност – или дълга и щастлива, или тотална развалина, която ще носи горчив вкус доста време и за двамата. Зависи по кой от двата пътя поемете.

6 и 8
Комбинация от идеалист и материалист. От чисто практична точка, това е добре. И двамата можете да откриете златната среда. Но, ако не го направите, отношенията ви ще са доста мъчителни.

6 и 9
Хубава връзка. И ще остане такава с едно условие. И двамата държите постоянно да има доказателства за чувствата на другия. Ако си ги давате всеки ден, всичко ще е наред.

7 и 7
Прекалено сте затворени и двамата. А когато сте заедно, това самовглъбяване сякаш се засилва. Това прави връзката ви доста трудна. Бъдещето й зависи само от това дали ще се научите да споделяте и общувате повече.

7 и 8
Много лоша комбинация. Тотални различия и виждания за живота и любовта. Несигурност, неразбирателство, скандали и съмнения. Да останете заедно е равно на катастрофа.

7 и 9
Хубава връзка, но неустойчива на проблеми. При най-малката пречка сякаш си ставате чужди. Научете се да се подкрепяте.

8 и 8
Интересни личности сте, забавно ви е заедно, има страст и то силна. Но ще трябва да се справите с един сериозен проблем – и двамата искате да командвате, и двамата мразите да бъдете командвани. Приемете, че връзката се основава на равенство, затова бъдете толерантни.

8 и 9
Вземете и измислете някакъв общ бизнес, вместо да се правите на влюбени. За второто перспективните са по-скоро негативни. Но за първото ще успеете, при това много.

9 и 9
Добра комбинация, само ако и двамата изпитват силни чувства. В случай, че единият не е много сигурен в любовта си, ви чакат бурни кавги и доста разочарования

Източник: Facebook

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама