Правилният човек ще приеме всички ваши недостатъци и странности


Правилният човек ще приеме всички ваши недостатъци и странности
Снимка: iStock/Guliver

В живота се срещаме с различни хора. Някои минават покрай нас, задържайки се само за миг, а на някой е предопределено да прекара целия си живот с нас.

Как да разберете, че сте го срещнали - точния човек? На първо място, от факта, че вашите луди мисли в главата ви няма да го вбесят. Разбира се, ако те не са достигнали космически форми и размери.

Тоест, вашият човек ще бъде толерантен към вашите недостатъци. По две прости причини. На първо място е любовта. И второто - избраникът ви също не е светец и той отлично разбира това.

Правилният човек няма да се изнерви поради факта, че приемате всичко твърде близо до сърцето си и мислите с часове за нещо, на което някой друг дори не би обърнал внимание.

Той ще ви успокои, когато ще се уплашите и ще ви разбере, дори когато вие не се разбирате. И което е най-важно - той никога няма да ви обвини. Не само с думи, но дори и в мислите си.

Напротив, ще разбере защо възприемате всичко толкова остро, защо правите от мухата слон. В крайна сметка наистина се тревожите за всичко: за него, за връзката си, за любовта си ...

Правилният човек няма да избяга, сякаш от проказа, когато избухне конфликт. В крайна сметка той е умен и знае, че споровете са част от всяка връзка.

КОГАТО ЛЮБОВТА СЕ ОКАЖЕ И СЪДБА, ТОВА Е ЩАСТИЕТО

Не се страхува открито и искрено да обсъжда всички проблеми и недоразумения. В крайна сметка е напълно нормално да се произнася това, което смущава и двама ви.

Той ще съчувства на факта, че понякога ще се „счупите“ и ще се почувствате слаби и уязвими. Вашият любим, дори в такива моменти, винаги ще бъде там: нежно ще погали ръката ви, ще избърше сълзите ви и ще ви каже, че най-доброто предстои. Ще ви вдъхне надежда!

Правилният човек ще ви обича такива, каквито сте, а не измислен идеал. Точно по начина, по който се страхувате да се отворите пред целия свят. До него можете да се разсмеете с най-глупавия си смях, да признаете нелепите си детски страхове, да бъдете себе си истински!

В крайна сметка той се е влюбил във вас с всичките ви недостатъци и странности.

Правилният човек никога няма да се подиграе или да осъди вашите странности. Ще се радва на факта, че не сте като другите. В крайна сметка именно поради тази причина той ви избра. Звучи странно, но за да бъда честна - вашата „лудост“ ще допълни неговата „лудост“. Ще лудувате заедно и ще се смеете до сълзи. Без претенции! Долу всички маски и условности!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама