Розите и шоколадът са прекрасни, но аз искам истинска любов


Розите и шоколадът са прекрасни, но аз искам истинска любов
Снимка: iStock/Guliver

Винаги съм мечтала за любим човек, който да ми носи шоколад, когато ми е тъжно и да ме зарадва с букет красиви рози, без причина дори. Мечтаех за любов, която кара пеперудите в стомаха ми да танцуват всяка сутрин, когато се събудя до моето момче. Но в момента искам нещо истинско. Искам истинска любов в този фалшив свят.

Искам любов, която ме държи здраво, когато мъката ме разкъсва отвътре. Любов, която има силата да ме крепи, любов, която издържа и остава, въпреки всички наши недостатъци. Искам онази любов, която ще ме накара да се чувствам желана, дори когато не искам да бъда около себе си. Искам тази любов да ми даде причина да се боря за нея и да се надявам да продължи завинаги.

Искам любов, която ще ме спечели с лоялност, а не с подаръци. Искам да се чувствам като единствената жена в света на моето момче и да си лягам, без да се чудя дали съм достатъчно добра или не. Станах свидетел на достатъчно игри и лъжи. Не искам повече да се чувствам предадена и унижена, не искам скъпи подаръци, които трябва да ме накарат да се почувствам по-добре. На този свят няма достатъчно рози, които могат да запълнят дупката в сърцето ми, която остава от предателството. Няма достатъчно голям диамант, който да скрие факта, че човекът, който трябваше да остане до мен, ми изневери. И няма достатъчно сладък шоколад, който да отмие горчивия вкус, който болката оставя в устата ми.

И така, искам любов, която ще ме спечели с доброта и любов. Онзи сладък вид любов, който прогонва моите страхове и кошмари. Тази любов, която ще обича моите белези и ще ме обича заради това, което съм. Не искам скъпи рокли и фалшиви комплименти.

Искам любов, която ще ме види - моята истинска същност. Искам любов, която ще види огъня в очите ми и болката в душата ми. Искам любов, която ще види страстта и любовта зад тези стени и да ги накара да се разпаднат. Не със сладки думи и подаръци, а с любов и грижа. С действия. С топла прегръдка, нежно докосване и мек глас. С честност и лоялност.

Искам любов, която ще остане. Не искам друга връзка, в която давам части от себе си, за да направя другия щастлив. Не искам друга връзка от типа „даване и вземане“. Искам любов, която знае. Любов, която знае, че понякога имам нужда да остана сама. Любов, която знае кога да споделя тишината с мен и кога да ме разсмива. Любовта, която знае, че сме родени да сме заедно, да се борим и обичаме, а не да се изтощаваме взаимно с емоции и сила.

Шоколадът и розите са страхотни. Но искам истинска любов. Искам онази вечнозелена любов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама