Септември е! Време е да се влюбим!


Септември е! Време е да се влюбим!
Снимка: Тhinkstock/Guliver

Време е да изпратим последните топли дни, да усетим как последните слънчеви лъчи галят косите ни и за последен път да се потопим във вече не толкова топлата, но все още приятна морска вода.

Да, колкото и да не ни се иска, лятото си отива.

Но това не трябва да е повод за притеснение, защото ни предстои един от най-хубавите сезони, който се свързва с промяната, с новото начало и нови емоции – есента.

Време е да кажем „Здравей, Септември!”, да приветстваме есента и да се надяваме да ни донесе нещо по-добро.

Време е да подновим гардероба си, да започнем нова работа, да си намерим нови занимания ...

Време е да се влюбим!

Точно така, освен всичко друго, есента е много подходящо време да откриете своята половинка.

Дори биологически, този сезон е логичното време за влюбване.

Замислете се: Ако се влюбите през горещите летни дни, има голяма вероятност тази любов да си остане само една хубава, но кратка авантюра, докато през есента шансовете за нещо по-сериозно са и по-големи.

Студеното и дъждовно време е един вид сигнал за хората, че имат нужда от партньор, някой, с който да се гушкат, с който да си говорят сладки приказки пред камината, докато навън вали, някой, който да им направи вкусен топъл чай, някой, който да ги завива ...

През лятото забавленията, безкрайните купони, авантюрите и добрите приятели са на преден план. Но когато септември почука на вратата, тогава се усеща една празнина, една болка, едно желание да се почустваме уютно и защитени.

Ето за това сега е времето да се влюбим!

Не през красивата, омайна пролет, не през безгрижното, горещо лято, а точно в този мрачен и дъждовен септемврийски ден...

Така че ... който се е забавлявал – забавлявал, който се е отдал на летните страсти – супер, но сега е време да се огледаме, да се замислим. Нали не искате да сте сами, когато всичките ви приятели са си вкъщи с половинката или когато си правят вечеря по двойки, или когато отиват на кино (отново по двойки), или когато дойде Коледа и вие пак трябва да сте сами?

Септември е – идеалният момент да отворим сърцата си, да бъдем откровени със себе си. Не се ли забавлявахме достатъчно през лятото? Не е ли време да подходим малко по-сериозно? Не е ли време да се престрашим и просто да се влюбим?

Да се влюбим страстно, безпределно, истински, страхотно, дълго, доживотно ...

Хайде! Нека да се влюбим точно през септември, за да има кой да ни топли през мразовите декемврийски дни!

Така че ... няма какво още да чакате – излезте и потърсете любовта. Може би и тя е някъде там и също ви търси.

Може би точно днес ще се срещнете със сродната си душа, ще се запознаете с онзи, единствения, който ще ви разбира само с поглед, който ще ви подлудява само с едно докосване и който ще иска да сподели студените, дъждовни дни с вас.

И преди да пристъпите към новите запознанства, предлагам ви първо да се огледате. Дали пък любовта не е вече някъде около вас, може би отдавна вече е там, но все още не сте я видели. Дали заради лудите безгрижни летни дни и нощи, дали заради яркото слънце, заслепило погледа ви, дали заради нещо друго. Отворете очи – любовта е тук!

От къде знам ли? Септември е! Есента е почти при нас и любовта е съвсем наблизо!

Хайде да се влюбим

Просто... Като всички...

И да ми наготвиш

зелеви сармички.

Чаша бяло вино...

Ммм.... какви са вкусни!

И да те целувам

с влажни, блажни устни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама