Sexy & Single Party: Spicy! Chili! Hot!


Sexy & Single Party: Spicy! Chili! Hot!

Поредицата от партита под "марката“ Sexy & Single продължават и тази есен. Напук на захладняващото време, емоциите се нажежават до огнените цветове на палитрата, за да избухнат в едно пикантно парти, което ще те отнесе сред дивите танци, страстната музика и горещата кръв на Латинска Америка.

Това е 23-тото парти от поредицата Sexy & Single, което ни показва, че с право можем да наречем организаторите опитни в събирането на необвързани. Другите им проекти – успешните бързи срещи и мачмейкинг, също го доказват. С 23-тото си поредно парти те повтарят една доказано успешна тема.

Горещото парти, което се крие зад слогана „Нажежи емоциите!“, ще впечатли посетилите го с огнен дрескод. Облечи се в жълто, оранжево или червено, за да се впишеш в нагорещената обстановка. А ако нямаш дрехи в този цвят, можеш да си с ветрило (за дамите), сламена шапка (за господата), маракаси или тарамбука.

За разлика от последното Sexy & Single парти, на което дамите получаваха катинарчета, а господата – ключета, този път на входа всяка жена ще получи червена, а всеки мъж – зелена люта чушка. Върху чушките има написана по една дума – открий кой от противоположния пол има същата дума на своята чушка. Първите 30 двойки, които намерят другата чушка със същата дума, печелят по безплатен шот на бара.

Освен от превърналите се в традиция игри за запознанства, флирт карти и горещи срещи, обещаващото парти ще бъде допълнително нагорещявано от уроци и конкурси по латино танци. Танцьорите от Contigo са подготвени да внасят нови емоции в жарката вечерна атмосфера. Ще имате възможност да усетите южняшкия дух на партито, но да не скучаете, ако не сте запалени по латино вълната.

Sexy & Single Party: Spicy! Chili! Hot! се организира от Club R на 16.10 от 20:00 ч. в клуб „Грамофон“. Всички подробности и форма за записване за партито ще откриеш ТУК.

Сподели с приятели и се впусни в приключението!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама