Ще те обичам още, защото...


Ще те обичам още, защото...
Снимка: iStock/Guliver

Ще те обичам още, защото имам още много любов, която да ти дам.

Ще те обичам още, защото ти си този, който чаках дълго време, ти си любовта, която търсех, ала която ме намери.

Ще те обичам още, защото така прекрасно е, когато вечер, сгушена в теб заспивам толкова спокойна, толкова щастлива, че чак сега ми се иска да съм в прегръдките ти.

Ще те обичам още, защото сутрин с целувка, когато ме събуждаш, аз усмихвам се и пожелавам си и утре пак до теб да се събудя. А дали има нещо по-хубаво от това? Не, няма.

Затова ще те обичам още заради всички нощи, всички сутрини, всички дни, прекарани с теб, когато двамата сме така безгрижни, луди, диви и щастливи.

Ще те обичам още, защото ти си онази моя сбъдната мечта, онзи най-голям подарък, моето най-съкровено желание.

Ще те обичам още, защото ти си този, който ми прави мили изненади, който знае как да ме усмихне, който не забравя да ми каже колко съм красива и който ме разсмива, когато ми е много криво.

И пак ще те обичам, защото дори и след скандали за всичко може да забравиш, да ме прегърнеш силно и пак да ме обичаш, дори и грешна, дори и лоша, дори когато ставам най-малко за обичане.

Ще те обичам още, защото ти ме научи да ценя малките неща в живота, ти ме научи, че не винаги ще бъде лесно, не винаги ще е розово, но щом има кой да те прегърне, да премине през бури заедно с теб, а после да ти направи чай и да те целуне, то значи всичко ще бъде наред. Ще бъде наред, щом любовта е с теб!

Така че... ще те обичам още, защото... ами просто ей така ще те обичам!

Защото ти си моята причина, за да се усмихвам!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама