Ще ти липсвам, но вече ще е много късно!


Ще ти липсвам, но вече ще е много късно!
Снимка: iStock/Guliver

Готова съм!

Време е да си тръгна от теб и съм готова напълно. Не искам вече да съм жертва. Това, което си мислех, беше, че съм влюбен в мъжа на моите мечти, но се оказа, че си всичко друго, само не и този мъж.

Ти беше моят насилник. Ти беше моето необходимо зло. Счупи ме и не знаех как да ти кажа да спреш. Продължи с играта си, без да мислиш как се чувствам.

А аз бях съсипана. Бях толкова счупена и изгубена в собствения си свят на скръб. Не можех да се позная в огледалото. Вече не бях същата. Бях просто една сянка на момичето, което някога беше весело и щастливо.

Сега съм напълно различна и всичко е заради теб.

Защо се промени толкова? Защо ме нарани? Мисля си за всички онези хубави дни, които прекарахме заедно и се питам защо трябваше да свърши така. Защо трябваше да се държиш с мен като с боклук, когато всичко, което някога исках, беше да те обичам?

И тогава всички онези спомени, които плуват в главата ми ме обземат и започвам да плача.

Докато бях с теб имах толкова много мечти. Представях си, че ме обичаш и че ме цениш. Исках един ден да бъдем заедно и да създадем семейство. Но всичко се изпари, когато показа истинското си лице. Лице на измамник, който просто си играе с жените.

Аз съм просто момиче, което имаше лош късмет, но знам, че това не означава, че всеки човек след теб ще бъде същият. Следващия път ще избирам разумно и ще позволя на някой истински човек да влезе в живота ми. На някой, различен от теб.

Но помни- ще ти липсвам!

Друг мъж ще ме прегърне и ще ме целуне, а ти ще ревнуваш. Вече ще е късно да си ме върнеш. Аз ще бъда друга.

Обещавам ти, че ще ти липсвам. Обещавам, че ще плачеш много, опитвайки се да ме върнеш. Обещавам, че един ден ще бъда всичко, което искаш да имаш. Но няма да го имаш. Защото не ме заслужаваш. И най-накрая осъзнах това.

Вече се радвам, че няма да прекарвам живота си с някой, който не може да реши какво иска.  Някой, който може да лъже любимия човек, гледайки го в очите. Не, не искам това!

Аз ще ти липсвам, но ще бъде късно. Ще разбереш, че си загубил една прекрасна жена...

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама