Силната жена не проси любов, а си тръгва, когато не е оценена


Силната жена не проси любов, а си тръгва, когато не е оценена
Снимка: iStock/Guliver

Не бъдете момиче, което не разбира намеците. Животът е твърде кратък, а навън е пълно с много хора, които губят ценното ни време и които могат да обичат само себе си.

В един момент от живота си повечето момичета трябва да се справят със следния сценарий на отношенията:

Един прекрасен ден тя срещна мъж, който много й допада. Изглежда, че и той я хареса. Те си уговориха среща. Срещнаха се и между тях пламна искра. Всичко беше красиво и тя вярваше, че най-накрая е намерила любовта на живота си.

Нещата бяха прекрасни, докато не разбра, че се е влюбила до уши и вече е започнала да прави планове за съвместно бъдеще. В този момент младежът изведнъж реши да прекрати всички отношения. Изведнъж той просто изчезна, без следа...

3 ПРИЧИНИ ЗА МЪЖКАТА ИЗНЕВЯРА

Тя се опита да разбере какво се е случило и тайно се надяваше любимият й да се върне и да обясни всичко. Все още в нея живееше отчаяната надежда, че той ще разбере какво съкровище е загубил. Всъщност тя не искаше да признае ужасната истина, че той просто е загубил интерес към нея.

Да, това е тъжен сценарий, но истината е, че трябва да сложите край на тези отношения.

Знам, че е нормално да се сърдите, да се ядосвате и да искате да го срещнете отново, за да му обясните какъв глупак е.

Може би някои момичета вярват, че с такива постъпки се борят за любовта си. Но моля ви, не бъдете сред тях! И ако вече сте започнали да го затрупвате с обаждания и съобщения, спрете! Ако не искате той да смята, че сте луда, спрете да му обръщате толкова много внимание. Няма да постигнете нищо. Бъдете истинска жена, а не наивно момиче!

Не бъдете момиче, което не разбира намеците. Бъдете силна жена, която напуска, когато се почувства недооценена.

Не се унижавайте заради мъже, които отказват да поемат отговорност. Не блъскайте главата си в стената и спрете да мислите за хора, решили да ви напуснат. Животът е твърде кратък!

Не забравяйте, че силните жени никога не просят любов! Те просто си тръгват в момента, в който започнат да се чувстват нежелани.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама