Силната любов НЕ превръща всеки проблем в скандал


Силната любов НЕ превръща всеки проблем в скандал
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек трябва да се чувства удобно да говори чрез емоциите си, особено ако се намира във връзка. Трябва Да сподели на половинката за това, което минава през ума му, какво го притеснява, какво го държи буден нощно време.

Ако случайно имате проблем с нещо, което вашият партньор е казал или направил, трябва да можете да говорите за това, без да се страхувате от последствията. Да сте спокойни, че независимо какъв е проблемът, ще го оправите. Ще стигнете до компромис, защото сте екип. Защото сте партньори.

СЕКСЪТ Е БЕЗПЛАТЕН, ЛЮБОВТА Е СКЪПА 

Не бива да се чувствате принудени да си мълчите, за да запазите мира. Не бива да се чувствате, сякаш ходите по „яйчени черупки”, за да не се разрази истински скандал. Не крийте нито една част от себе си, защото не е честно нито спрямо вас, нито спрямо него.

Откажете се от идеята да задържате в себе си каквото и да било, защото силната любов може да се справи с всичко. Дори на моменти да е трудно, тя винаги ще намери начин. Не забравяйте, че емоционалната честност не означава, че „драматизирате”. Когато сте с подходящия човек, ще провеждате тежки разговори от време на време, но тези разговори няма да ви разделят. Напротив, те ще ви сближат още повече. Защото не всеки проблем е скандал и не всяко неразбирателство предшества край…

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама