Слънчев хороскоп за 18 и 19 юни


Слънчев хороскоп за 18 и 19 юни

Очаква ни гореща събота и неделя, с горещи страсти и слънчеви моменти. Надяваме се да прекарате почивните дни незабравимо, а ние ще ви помогнем с това какво да очаквате от идните два дни:
Овен
Мислете за бъдещето. Именно то заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят. Затова всичко, за което се захващате в събота, се опитайте да направите безупречно. Неделя се оказва много уморителена и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.
Телец
Събота ще бъде един неутрален ден, позволяващ да реализирате всички свои по-рано направени планове, както и да преуспеете в работи, които са Ви познати. Не е желателно да експериментирате и да опитвате своите сили на някакво съвършено ново поприще. По-добре ще бъде да се ориентирате към това, което е отдавна изучено и е добре известно. Тази тенденция се отнася както за деловата, така и за личната сфера: съсредоточени сте върху запазването на вече съществуващи връзки, което позволява да подобрите контактите си с близък човек. Избягвайте дългосрочните инвестиции – интуицията може да Ви подведе.
Близнаци
В събота ще Ви стане тъжно без особена причина. В живота Ви приключва един много хубав и много важен период, което е нормално. Важното е, тъгата Ви да не сублимира под формата на яд към останалите (като цяло) и към Вашия любим човек. Неделята ще бъде малко по-спокойна и ще се зарадвате на малките неща, които ви поднасят любимите хора. Запазете оптимизма си за цялата седмица.
Рак
В събота ще Ви бъде доста трудно „да се задържите на повърхността”, както и да разберете кое-какво. Единствената сламка, за която можете да се хванете, ще се окаже Вашият любим човек. Но не се увличайте – сламката едва ли е най- надеждната опора и защита. Неделя е ден, в който трябва да си починете душевно и да се отърсите от емоционалните товари. Поглезете се с излизане, масаж или нова покупка.

Лъв
Май на Вашия любим човек в събота ще се наложи, всяка своя дума да потвърждава с дела, ако наистина иска да му повярвате. Впрочем, за времето на Вашите срещи вече има някакъв определен кредит на доверие, и затова звездите Ви препоръчват, да преминете на някаква облекчена версия. Бъдете сигурни, че няма да съжалявате. Неделя ще се зарадвате на изненада, която чакате от дълго време. Оставете щастието си неподправено и не си мислете, че прекалено хубаво не е на хубаво. Във вашия случай НЕ е така!

Дева
От Вашето обкръжение никой не може да бъде наречен по-отговорен от Вас. За каквото и да става дума, Вие лесно и непринудено се справяте със задачите. Дарявате хората с добро настроение и правите живота им по-добър, което на свой ред много Ви помага. Събота ще бъдете лични косултанти на близък приятел, който ще се допита до Вас за изключително важен въпрос. Бъдете обективни. Неделя ви късметлийски ден и трябва да използвате късмета си, за да припечелите някой и друг лев. Как? По вашият любим начин!
Везни
В събота ще се отличавате с особена целеустременост. Няма такава преграда, която не бихте могли да преодолеете, стига да поискате това. Неочаквано ще се появи възможност да урегулирате имуществени проблеми и да въведете ред в своите финанси. Сериозното и отговорно отношение към Вашите въпроси ще Ви даде възможност да направите добро впечатление на представителите на по-старото поколение. В неделя връстниците Ви може да скучаят във Вашата компания. През втората половина на деня е желателно да намерите време за дълга разходка или почивка край водоем, а това ще Ви помогне да премахнете напрежението.
Скорпион
В събота ще Ви бъде нужна добрата Ви памет за дати, събития и имена (ако, разбира се, имате такава). Именно това ще Ви помогне да разрешите някои проблеми с Вашия любим човек и то така, че да му стане неудобно от това, че създава проблем. Даже може да се учуди и възторжено да да Ви благодари безкрайно… В неделя вие ще се окажете глезените у дома и ще се радвате на особено внимание. Не си мислете, че то е продиктувано от чувства за вина, защото не е така. Чиста и неподправена обич.
Стрелец
Предчувствате скорошни промени в живота и започвате да се готвите за тях. Не трябва да се надявате, че по някакъв начин ще успеете да съчетаете новото с обичайното. Нещо ще се наложи да пожертвате, а в събота ще трабва да решите какво точно. Правейки планове, не бъдете излишно оптимистични и обмислете и евентуалните лоши варианти за развитие на нещата. По начало оптимизмът , помагащ Ви да се задържите „над водата” дори и в най-сложните ситуации, днес ще работи против Вас , и ще Ви пречи както да се съсредоточите, така и да пристъпите към решаване на проблемите. Трябва да си дадете сметка, че всичко не е така хубаво, както би Ви се искало. След това ще можете да определите, какво следва да предприемете. Неделя трябва да си починете добре и да се отдадете на любимите си хобита.
Козирог
В събота и неделя ще може да разчитате на подкрепата на своите близки, която до голяма степен ще облекчи този и без това не лек ден. Ще възникнат не малко проблеми, но всички те може да бъдат решени само в случай, че не решите да действате самосиндикално. Не се стеснявайте да признаете, че сте се отзовали в затруднено положение. Ако скривате това, никой дори няма и да се досети, че имате нужда от помощ. Въобще през този ден може и трябва да говорите с близките за всичко, което Ви тревожи и вълнува. Ще чуете не само добри думи, но и полезни съвети, а и ще почувствате облекчение, споделяйки своите преживявания с добре настроени слушатели.
Водолей
В събота ще изпитате силно желание да пожалите своя любим човек: да го приласкаете, да го погалите и да му обясните, че всичко ще бъде хубаво, и то съвсем скоро… Имайте предвид, че много мъже възприемат жаленето като унижение на тяхното достойнство. Преди да дадете воля на чувствата си, убедете се, че Вашата половинка не смята така. В неделя ще се справите с някои страхове, които отдавна не ви дават мира. За щастие всичко е наред, за това се отдайте на отдих у дома.
Риби
Събота най-напред бъдете честни със себе си. Тогава и по отношение на Вашия любим човек ще бъдете достатъчно искрени и няма да има за какво да се срамувате. През този ден е много важно да няма пред кого да се чувствате виновни и да останете щастлив притежател на кристално чиста съвест. В неделя ще се появи непредвидено вълнуващо излизане, което ще промени ежедневието ви за следващите няколко месеца. Щастието чука на вратата...
Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама