Страх ме е да не те изгубя, за това ще ти кажа...


Страх ме е да не те изгубя, за това ще ти кажа...

... ти си всичко, за което някога съм мечтала, че и повече. Ти ми даваш сили да летя, да откривам света и да следвам мечтите си полека, но с теб.

Понякога ме е страх да не те изгубя, защото намерила съм всичко, което търсила съм досега. Не мога без теб, а и да мога, не искам.

Ти ме подкрепяш в моментите, в които е трудно, толкова трудно, че ми иде да заплача. Но ти си там да държиш ръката ми, да ми се усмихваш плахо и да ми казваш "Вярвай, всичко ще се оправи. Аз съм тук".

Ти си моето вдъхновение, което ме кара да правя повече и да искам повече от живота. Без теб ще се събуждам безцелно и животът ми ще загуби посока. Но ето, че си тук, не си отивай.

Ти си смел, когато аз съм слаба, ти си ведър, когато аз не мога да се усмихна... ти си слънчев лъч, без който нищо няма смисъл.

Понякога ме е страх да не те загубя, за това никога няма да спра да ти повтарям "Обичам те". И помни, дори да се караме като малки деца, не забравяй, че нищо няма значение, ако теб те няма и аз не съм до теб. Това ще мине...

Вярвай в мен, аз няма да си тръгна... остани и ти.

С обич: Ани

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама