Теленор грабна три отличия от водещите кариерни награди Career Show 2021


Теленор грабна три отличия от водещите кариерни награди Career Show 2021
Снимка: Telenor

Теленор България грабна три отличия от престижните награди Career Show 2021. Компанията получи сребърно отличие в категория „Странегия за ангажиране на служителите“ с кампанията „Лятна практика“. Програмата взе и бронз в категория „Стратегия за кариерно развитие“. Теленор беше класиран и сред най-добрите работодатели в сферата на телекомуникациите.

Това лято Теленор даден старт на първата по рода си лятна практикантска програма за младежи на възраст между 16 и 19 години, насочена изцяло към деца или роднини на служители в компанията. Участие взеха 31 момичета и момчета, които придобиха практически опит и знания в различни бизнес направления, включително и магазинна мрежа. Всеки от тях работи със свой наставник, от когото научи повече за професията, към която се е насочил и придобие основни практически познания за работата в реална бизнес среда.

„Признанието, отново да сме класирани сред най-добрите работодатели в страната, носи със себе си и голяма отговорност. Това ни кара непрекъснато и още повече да се стремим да предлагаме възможности за развитие и растеж на хората на Теленор. Точно така се роди и идеята за нашата практикантска програма - продиктувана от желанието ни да изградим мост между учебната скамейка и бизнеса. Отговорният бизнес следва да действа в перспектива и да полага усилия за развитието на добре подготвени професионалисти. „Лятна практика“ е още една стъпка в грижата ни за нашите служители, с която инвестираме не само в тяхното професионално развитие, но и това на техните деца“, коментира Галина Чулева, главен директор „Управление на хора и култура“ в Теленор България.

„Поздравяваме Теленор България за високите резултати в Career Show Awards 2021! Това е както личен успех, така и крачка нагоре в инвестицията в пазара на труда в България. Постиженията на работодателите в сферата на човешките ресурси са забележителни. Щастливи сме, че можем да проследим развитието на компаниите с всяко издание на Career Show Awards и да им отдадем заслужено признание”, сподели Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Career Show Awards e ежегоден конкурс, отличаващ водещи практики в човешките ресурси и работодателската марка. През тази година над 80 български и международни компании бяха оценени от престижно жури от професионалисти в различни сфери.

Теленор България участва и на водещото кариерно експо за квалифицирани кадри Career Show 2021. Всеки, мечтаещ за кариера в телеком, може да се включи, като се регистрира напълно безплатно тук: https://careershow.bg/register/

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички