Тя не е нуждаеща се, просто е лудо влюбена в теб


Тя не е нуждаеща се, просто е лудо влюбена в теб
Снимка: iStock

Когато те прегръща, тази прегръдка ще продължава малко по-дълго. Когато те целува, тя ще го прави със страст, като винаги ще иска още една целувка. Когато се сбогувате, тя ще прошепва, че иска да останете.

Не, тя не прави това, защото е в нужда. Тя е наистина, лудо, дълбоко влюбена в теб и това прави цялата разлика.

Тя иска твоето свободно време, но не се нуждае от цялото.

Разбира се, тя би се радвала да прекарва всеки буден момент с теб. Просто чувството вътре в нея я кара да иска да бъде възможно най-близо. Но тя знае, че това просто не е реалистично.

Наясно е, че имаш собствен живот и своите приятели и уважава това, тя наистина го прави. Разстройва се само когато това време не е разделено по равно. Тя е тъжна, когато получава само малки моменти от твоето свободно време. Пита се дали постъпва правилно, като остава, ако идваш само когато е удобно. Тя не трябва да моли за твоето време. Дори не трябва да я караш да пита. Трябва да искаш да я видиш толкова, колкото тя иска да те види.

Вижте още: Защо е толкова трудно да си намерите добър мъж? 8 сурови истини

Тя иска да ѝ покажеш, че те е грижа.

Тя не иска имение за милиони долари или гардероб с размерите на целия ѝ апартамент. Всичко, от което се нуждае, е добра дума, някой, който да я изслушва и някой, който да я гушка, за да заспи.

Тя може да живее с малки прояви на обич. Не я лишавай от това. Хвани ръката ѝ, целуну бузата и устните ѝ. Прегърнете я, когато се чувства зле - това ще подобри всичко.

Тя иска всички тези малки големи неща, които показват, че държиш на нея толкова, колкото и тя на теб. Иска доказателство за твоята любов. Има нужда от това, за да се чувства сигурна и защитена.

Един от големите ѝ страхове е, че ще те загуби.

Не я обвинявайте за това. Тя е имала тежък живот. Пълен с възходи и падения. Пълен със сълзи и любовни терзания. Пълен с разочарования и фалшиви обещания.

Нищо чудно, че е уплашена. Дълбоко в себе си тя знае, че си различен. По-добре казано, тя се надява да си, но миналото ѝ я научило, че всички добри неща имат своя край.

Успокой я. Кажи ѝ, че си там, за да останеш. Дори ако смяташ, че тя трябва да знае това. Дори това да те кара да се чувстваш глупав. Просто го кажи. Това ще означава всичко за нея.

Вижте още: Ако искате любяща връзка, не правете тези 8 неща

Тя трябва да види, че желанието ти към нея надхвърля спалнята.

Тя е била влюбена в теб, както никога не е била в никой. Знае пътя на всяко ваше докосване върху голата ѝ кожа. Тя има отпечатъци от твоите целувки по цялата си кожа. Ти си нейното най-голямо желание.

Тя знае, че също е твоя, но трябва да види, че за теб има нещо повече от физическите аспекти.  Да види, че се интересуваш от нещо повече от секс.

Гушкай се с нея само заради самото гушкане. Легни буден, преди да заспите, и я попитай за деня ѝ, попитай я за всичко. Покажи по всякакъв начин, че цениш ума и присъствието ѝ точно както голото ѝ тяло.

Има нужда да я пуснеш вътре.

Тя иска да знае за миналото ти. Не го прави, за да събере материал, в който да ти натрие носа по-късно,а защото иска да знае повече за теб.

Иска да види всичко, което те правиш. Желае да чуе за нещата, с които се гордееш. Да погали белезите ти и да ти покаже своите. Тя иска да се обвържеш с нея.

Желае да чуе за бъдещите ти планове. Не защото планира сватбения ви ден, а тъй като копнее да види как работи умът ти.

Тя иска да види дали е в твоето бъдеще, дори и да е скоро. Защото ти със сигурност си в нейния.

Тя не е нуждаеща се, просто е лудо влюбена в теб и иска да знаеш това.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама