Тя обича силно, защото знае какво е чувството да ти разбият сърцето


Тя обича силно, защото знае какво е чувството да ти разбият сърцето
Снимка: iStock

Вярно е. Тя все още вярва в любовта въпреки всичко, което й се е случило.

Сърцето й бе разбито толкова тежко, че едва успя да се върне отново към живота. Беше лишена от любов толкова дълго, че това сякаш я направи по-силна.

И да, най-лесният път за нея би било да се откаже изцяло от любовта. Но тя не знае как да го направи. Тя не може да го направи. Тя обича силно и е достатъчно смела, за да опита любовта, независимо от рисковете.

Тя вярва, че любовта си заслужава риска. Тя вярва, че нейният човек все още е някъде там. Тя просто трябва да намери някой, който ще обича толкова силно, колкото и може да обича тя.

ОБИЧАЛ ЛИ ТЕ Е НЯКОЙ ТАКА...?

Тя обича силно и пламенно. Тя не знае как да скрие емоциите си и така или иначе няма смисъл да го прави. Тя открито ще покаже, че се интересува от даден човек, защото тя не обича игрички. Тя знае колко ужасно се чувства човек, когато чака отговор от любимия, който винаги идва твърде късно или изобщо не идва...

Тя ще намери време дори през най-натоварената си седмица за някой, който е важен за нея. Прекалено добре знае какво значи да получаваш само трохи от нечие внимание. Тя знае какво значи да те използват и да разбият сърцето ти.

Тя не иска да причинява тази болка на друг човек. Миналото й не я направи зла и с желание за отмъщение. То я научи безценни уроци.

Тя полага повече усилия, отколкото би трябвало, защото никога никой не положи усилия за нея. Никой никога не я направи щастлива.

Въпреки това, тя винаги дава повече, някои биха казали дори твърде много, но не знае как да даде половината от себе си на някой, към когото има истински чувства.

Тя е толкова прекрасна и обича да кара хората да се чувстват специални, особено този, в когото е влюбена. Тя слуша внимателно, защото дори когато имаше най-силна нужда от това, нямаше кой да чуе нея.

Тя би слушала и подкрепяла независимо какво, но още повече сега, когато знае колко е трудно да бъдеш с някого и да се чувстваш сам.

Тази истинска жена нямаше нищо, поради което е готова да даде всичко на правилния човек.

Тя обича силно, защото знае какво значи да ти разбият сърцето. Тя не иска да нарани никой. Тя не иска никога повече да й разбият сърцето. Това ужасно чувство все още я преследва...

Тя научи уроците си и ще направи всичко възможно да не повтаря същите грешки. Тя вече е по-силна и истинска жена!

Тя ще направи всичко възможно да направи по-добри избори следващия път, когато любовта почука на вратата. Тя ще се увери, че любовта е истинска, а ако не е, просто ще продължи напред!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама