Топ 5 на фразите, с които жената изнервя мъжа си сутрин


Топ 5 на фразите, с които жената изнервя мъжа си сутрин
Снимка: iStock

Тайната на щастливата връзка се крие не само в перфектната съвместимост между мъжа и жената, но и в тяхната мъдрост. Всеки от партньорите трябва да знае как да се държи в дадена ситуация и да не провокира конфликт.

Това са фразите, с които жените никога не трябва да започват разговора с мъжа си сутрин. В противен случай той със сигурност ще се изнерви.

 1. "Не забравяй.."

Няма нищо по-лошо от това, когато една жена диктува списък със задачи на партньора си веднага след събуждането. 

2. "Днес трябва..."

В никакъв случай не трябва да принуждавате любимия ви да направи нещо. Може да го помолите, но никога не му заръчвайте директно.

3. "Помисли ли за това, което казах снощи?"

Тази фраза е доста нелогична, като се има предвид, че той е прекарал нощта в спане и не е имал възможност да обмисли добре разговора ви. Освен това никой не иска да обсъжда сериозни неща веднага след събуждането.

5 фрази, които мъжете искат да чуят от любимата си

4. "Ти ми изневери в съня ми"

Дори ако наистина сте имали лош сън, трябва да превключите ума си и да се върнете към реалността. Скандал от нулата още сутринта няма да доведе до нищо добро, а само ще развали настроението ви.

5. "Донеси ми кафе"

Много жени изобщо не предполагат, че партньорите им не обичат да стават първи. Мъжете също мечтаят да им донесат закуска и кафе в леглото.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама