Вечни цитати за любовта от велики романтични филми


Вечни цитати за любовта от велики романтични филми
Снимка: iStock

Любовта е онази сила, която ни крепи в живота. Дава ни крила и ни връща вярата, че можем да постигнем всичко. Разбира се, говорим за онази истинската, споделена, искрена любов. Пожелаваме на всеки от вас да я изпита, а днес ви представяме няколко вечни цитата от романтични филми.

1. "Когато осъзнаете, че искате да прекарате остатъка от живота си с някого, ви се ще остатъкът от този живот да започне възможно най-скоро."

"Когато Хари срещна Сали"

2. "Позволи ми да ти кажа, без да тая никаква надежда, но просто защото е Коледа. А на Коледа хората казват истината - за мен ти си перфектна и разбитото ми сърце ще те обича докато остарееш..." 

"Наистина любов"

Вижте още: Любовта е състояние на душата и затова е вечна

3. "Най-великото нещо, което някога ще научиш, е просто да обичаш и да бъдеш обичан в замяна."

"Мулен Руж"

 4. "-Ти и аз ще се намираме във всеки живот, нали? Ще бъде трудно, но ще те търся във всеки следващ живот. Да, в някои няма да те намирам, но пък в други ще бъдеш любовта на живота ми...

"Най-доброто в мен"

5. "Бяха милион дребни неща и когато ги добавиш заедно, означаваха, че трябва да бъдем заедно… просто го знаех. Разбрах го още първия път, когато я докоснах. Сякаш се прибирах у дома. Само че в дом, в който никога не съм влизал, а познавах така добре. Беше като магия." 

"Безсъници в Сиатъл"

6."Няма по-хубава любов от тази, която събужда душата и те кара да искаш още, която запалва пламък в сърцата и успокоява умовете."

"Тетрадката"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама