Влюбен съм в твоите несъвършености


Влюбен съм в твоите несъвършености
Снимка: iStock/Guliver

Предлагаме ви няколко прекрасни цитата от филми, защото всичко, за което живеем, е любовта...

"Когато осъзнаеш, че искаш да прекараш остатъка от живота си с някого, искаш остатъкът от живота ти да започне колкото се може по-скоро!", "Когато Хари срещна Сали"

"Аз не съм нищо особено, в това съм сигурен. Аз съм обикновен човек с обикновени мисли и съм водил обикновен живот. Не са направени паметници, посветени на мен, и моето име скоро ще бъде забравено, но аз съм обичал с цялото си сърце и душа и за мен това винаги е било достатъчно.", "Тетрадката"

"Най-великото нещо, което някога ще научиш, е просто да обичаш и да бъдеш обичан в замяна.", "Мулен Руж"

"Ти никога няма да остарееш за мен, нито да избледнееш, нито да умреш.", "Влюбеният Шекспир"

"Обичам те, Грейс.

- Доволна съм. Вярно, и аз те обичам.

- Копнея за теб, когато не си тук. Копнея за теб, дори когато сме заедно. Копнея да бъда близо до теб... да те докосвам.

- Имаме цял живот пред нас. Това обичам в теб – че не изискваш нищо от мен. Можем просто да бъдем заедно.", "Догвил"

"Когато гледам лицето ти, когато мисля за шанса, който имам да го гледам, ме се струва, че каквото и да се случи, животът е подарък.", "Моят мъж"

"Спечелването на този билет, Роуз, беше най-доброто нещо, което някога ми се е случвало … това ме доведе до теб. И съм благодарен за това, Роуз. Благодарен съм. Трябва да ми направиш тази чест. Обещай ми, че ще оцелееш. Че няма да се откажеш, без значение какво се случва, без значение колко е безнадеждно. Обещай ми сега, Роуз и никога не се пускай от това обещание.", "Титаник"

"Надеждата ме води. Тя ме превежда през деня и особено през нощта. Надеждата, че след като се изгубиш от погледа ми, това няма да е последният път, когато ще те погледна.", "Легенди за страстта"

"Ако обичаш някого, кажи му го. Кажи му го още сега, на глас... Иначе моментът просто отминава...", "Сватбата на най-добрия ми приятел"

"Караш ме да искам да бъда по-добър човек.", "Колкото толкова"

"Ти знаеш, ти си всичко за мен, Силвия. Всичко, което един мъж може да желае. Ти си първата жена от първият ден на Сътворението на света. Ти си майката, сестрата, любимата. Ти си дяволът и ангелът. Ти си подслонът, спасението в бурята. Ти си толкова красива!", "Сладък живот"

"Предпочитам да умра, отколкото да живея сто години без да съм те познавал.", "Покахонтас"

"Не си перфектна, знам. Ти имаш куп проблеми, грешки, несъвършености. Но кой няма? Само аз приемам твоите проблеми. Влюбен съм в твоите несъвършености. Обожавам ги." "Руски кукли"

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама