Влюби се в някой, който те кара да се чувстваш сигурна


Влюби се в някой, който те кара да се чувстваш сигурна
Снимка: iStock/Guliver

Намерете човек, който не ви сваля звезди, а ви кара да се чувствате сигурни. Сигурността не е затвор. Не преследвайте идеята, че любовта трябва да е луда, дива и да ви кара да правите глупости. Поне не и ако сте над 16 години.

Късни вечери, превръщайки се в безсънни нощи по клубовете. Уж спокойна петък вечер, завършваща с уикенд на морето.Това ли е истинската любов? Да, всеки ден е различен и вълнуващ, но нека си признаем – адски изморително е.

Внимание и обсебване. Това ли е истинската любов? Тръпката да функционирате с другия като едно цяло е нещо краткотрайно и задушаващо. И определено не си заслужава драмата.

Любовта трябва да е лесна! Не позволявайте на някого да ви убеждава в обратното.

Затова се влюби в някой, който не ти носи цветя, но не те кара и да го чакаш. Който ти помага да опознаеш демоните си и след това да се сбогуваш с тях. Влюби се в някой, с който не рисувате пясъчни замъци в небето, а правите планове за дом, пълен с деца. Влюби се в някой, който ще бъде там, когато се прибереш.

Влюби се в някой, който не те кара да късаш маргаритки, за да видиш дали те обича, защото той ще ти го показва всеки ден.

Влюби се в него, дори сега да ти се струва скучен. Защото любовта може и трябва да бъде лесна.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама