Всичко за зодия ОВЕН


Всичко за зодия ОВЕН

Овните демонстрират лидерство и творчески постижения. Присъщите за Овните издържливост и самоувереност, им помага да постигат неща, които по принцип изглеждат невъзможни за представители на други зодии.

Овните обикновено знаят какво искат и много рядко се притесняват от това да изкажат на глас желанията и нуждите си. Те не обичат да губят спорове и затова е добре да се научат да правят компромиси, когато е необходимо.

Представителите на тази зодия са добри приятели, защото са честни, открити и благонадеждни. Те никога не биха изоставили приятел в беда. Думата, която често се използва, когато става въпрос за овните е „пионер”. Те са изключително изобретателни и притежават куража и оптимизма да повярват във върховия успех.

Символ: Овен

Управляваща планета: Марс

Управляващ дом: Първият

Елемент: Огън

Качество: кардинални

Части от тялото: глава, лице

Ключова дума: АЗ

Сполучлива връзка: Лъв, Стрелец

Не могат да понасят: Рак, Козирог

Могат: Скално катерене

Какво ги кара да действат: вълнението

Подходящ спорт: Тае-куон-до

Силата им: да дърпат конците

Перфектното занимание: Пожарникар, инструктор по аеробика

Любим аксесоар: шапките

Сигурното е, че: носят червени дрехи

Дестинация: Карнавалът в Рио де Женейро

Удоволствия: да действат, новите начала, самоизтъкване

Мразят: Вторият етап от започнатото, да споделят, да губят

Девиз: Махнете се от пътя ми.

Към огнените зодии спадат Овен, Лъв и Стрелец. Те управляват първия, петия и деветия дом. Както може да се предполага, белязаните от огъня зодии, наистина са горещи и пламенни. Те са винаги ентусиазирани, а понякога се чувстват по-големи от самия живот. Също като огъня обаче, овните често могат да излязат извън контрол, така че е добре да ги наглеждате!  

Огненият елемент е показател за творческа сила, която често се изразява по уникални начини. Представителите на огнените зодии са смели и одухотворени, в много случаи са спонтанни и притежават страхотно желание за живот.

Освен всичко друго те са си и в огромна степен самодостатъчни.   Елементът на огъня прави овните едни от най-страстните, когато става дума любов. Те заедно със стрелците и лъвовете са най-сексуалните представители на зодиакалните знаци. Те биха направили всичко в името на любовта!

Солидните морални или релиогиозни идеали, към които се придържат, вдъхновява хората около тях. Както всички, и представителите на огнените зодии си имат своите лоши страни. Понякога те вървят толкова стремглаво по пътя си, че могато да станат особено властни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама