За момичетата, които търсят своя Принц


За момичетата, които търсят своя Принц
Снимка: iStock/Guliver

Има едни момичета, които знаят какво искат от живота. Те не се задоволяват с малко. Търсят, намират, разочароват се, продължават да търсят, докато един ден не открият него, Принца.

Да, точно така, все още има момичета, които вярват в Принца на бял кон. И няма нищо лошо в това, защото всяка жена може да открие своя принц.

За едни той може да е красив, богат и умен, за други да е внимателен, романтичен, добър, а за трети да е силен и да ги кара да се чувстват сигурни и защитени.

Защото Принцът е различен в очите на всяка жена.

И ако и вие все още го чакате, запомнете:

На първо място, ако търсите Принц, трябва да бъдете Принцеса.

Той няма да се влюби в момиче, което не харесва и уважава себе си. И тук не става въпрос да имате блестящ външен вид, да се обличате в скъпи дрешки и т.н. Тук говорим за елегантността, нежността, поведението.

Това, с което може да впечатлите своя принц, са обноските, маниерите, начинът, по който говорите и по който флиртувате. Ако търсите мъж със стил, бъдете жена с класа.

Грижете се за външния си вид, бъдете винаги чисти и спретнати, усмихвайте се. Не случайно хората са казали, че никога не знаеш кой ще се влюби в усмивката ти. Затова не бъдете от онези мрънкащи, глезени и вечно сърдещи се момиченца. Бъдете жена – нежна, но силна, винаги усмихната и елегантна.

Бъдете принцесата, която търси вашия принц.

Поработете върху маниерите си. Една принцеса никога не говори грубо, всяко нейно движение прави с финес, всяка дума изрича нежно и може да пленява само с един поглед.

Променете начина си на живот, сменете местата за забавление.

Как искате да намерите истински принц в някоя дискотека или кръчма, където ходят главно тийнейджъри и студенти с единствената цел да се напият?

Посещавайте по-сериозни места. Ходете на ресторанти, кино, опера, театър, разхождайте се в парка, защото там е много по-вероятно да забележите своя принц, отколкото в кварталната дискотека, повярвайте ни.

Всеки ден, всяка минута, принцесата си остава принцеса

Ако след като сте намерили и спечелили своя принц забравите за всички онези неща, които сте правили преди, за думите, за поведението и т.н., как искате той да продължава да ви обича?

Принцът и принцесата си остават такива завинаги. Независимо от трудностите, от препятствията, от ситуациите...

И ако наистина намерите човека, когото сте чакали и търсили толкова време, дръжте го до себе си. Трудно вече се срещат хора, които да обичат силно, да уважават, да са честни, да не се отказват от любимата.

Защото точно така изглежда истинският принц – обича, уважава, цени, грижи се, помага, защитава и никога, никога не позволява на своята принцеса да бъде тъжна!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама