10 интересни факта за вибраторите

  • 10 интересни факта за вибраторите
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 14.05.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Секс играчките и в частност вибраторите стават все по-голяма част от нашето ежедневие. Според Sexo.bg, онлайн магазин, специализиран в продажбата на интимни аксесоари за мъже и жени, този тип продукти вече не предизвикват страх и объркване, а все по-често биват приемани нормално от клиентите в България.

Днес ние от iWoman.bg сме подбрали за вас 10 любопитни и интересни факта, които откровено ще ви изненадат. Надяваме се да ви помогнем да научите нещо ново и интересно за този свят на екстаз и удоволствие.

1. Много жени не признават, че имат вибратор

Подобно на мъжете, които лъжат за броя на сексуалните си завоевания, и жените послъгват, когато бъдат поставени под кръстосан разпит на интимна тематика и по-конкретно използването на вибратори.

2. Любов по време на криза

Любопитен факт е, че след световната икономическа криза през 2008 година, употребата на секс играчки от този тип е скочила главоломно. Явно когато светът ни поднесе лимони, ние си купуваме нещо интересно за спалнята, за да преборим стреса в ежедневието.

3. Индустрия за милиард долара

Индустрията за секс играчки се оценява на над 1 000 000 000 долара, два пъти повече от пазара на презервативи.

4. Шампионите

Според проучване на една от големите компании за презервативи, Нова Зеландия е държавата с най-много вибратори на глава от населението – над 40%. Все пак, обърнете внимание и на факта, че много жени не признават за притежанието на такъв, което може и да е изкривило статистиката в значителна степен.

5. Профилактика на здравето

Използването на вибратор може да редуцира вагиналната сухота, която е проблем в годините на менопауза при жените.

6. Различни на различно място

В зависимост от това в коя държава се намират, местните потребители имат предпочитания за цвета, формата и типа на тези секс артикули. Например в Белгия харесват жълтото, а във Франция – лилавото.

7. С повишено внимание

Днес аналните вибратори се правят с предпазители, тъй като често създавали проблеми, които свършвали в болницата.

8. Къде сме ние

У нас все още са по-популярни стандартните вибратори, докато към по-иновативните, които всъщност увеличават допълнително удоволствието, сме значително по-скептични. Опитайте и сме почти сигурни, че няма да съжалявате нито за миг.

9. Попитахме 100 човека

Вибраторите са най-честата асоциация на хората в България, когато става дума за секс играчки.

10. Волна програма

Едно от нещата, които потребителите в България пренебрегват, и което от Sexo.bg обобщават според своите наблюдения, е че комбинацията от няколко варианта на вибратори или друг тип секс играчки носят значително повече удовлетворение.

Ако още се колебаете дали да изпробвате нещо ново в спалнята – недейте, защото можете да изтървете наистина много страхотни моменти, включително в компанията на партньора си.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.