10 неща, които той иска да чуе от теб


10 неща, които той иска да чуе от теб
Снимка: iStock/Guliver

Лесно може да угодите на един мъж, а е още по-лесно да прочетете мислите му. Не ви трябва много, за да впечатлите един мъж, и много жени са склонни да надценяват какво всъщност искат момчетата в една връзка.

Повечето пъти мъжете ще се разтопят в ръцете ви, ако просто им кажете правилните неща. За нещастие, ние не го правим много често. Ако искате да сложите усмивка на лицето на половинката си, кажете му някои от следните неща.

1. "Този път аз ще платя сметката, скъпи."

През повечето време мъжете трябва да вършат цялата работа, когато сте на среща. Това включва планиране, плащане на сметката и обгрижване. Ако искате наистина да му покажете признателност, предложете следващия път вие да платите сметката. Той ще оцени жеста ви.

2. "Толкова си силен."

Независимо дали си го признава, или не, всеки мъж има мачо страна в себе си. Да, той иска да впечатли околните със своите силни подвизи. Казвайки това, ще го накарате да се почувства повече от прекрасно.

3. "Ти си супер горещ, знаеш ли това?"

Една от причините, поради които мъжете често завиждат на жените е, защото ние получаваме повече комплименти от тях. Мъжете рядко получават похвали за външния си вид. Ако искате да го впечатлите, кажете му, че го намирате за секси и смятате някои негови части за неустоими.

4. "Обичам те"

Това е нещо, което всеки иска да чуе в живота си. Това ги кара да се чувстват ценни и желани. Всеки, независимо от пола си, иска да чуе това.

5. "Хайде да правим секс."

Както всички знаем, повечето мъже постоянно си мислят за секс, затова често те са инициаторите. Но той определено ще се зарадва вие да сте тази, която да поиска да се развихрите в леглото. 

6. "Ти си различен от другите, които съм срещала."

Повечето мъже се чувстват сякаш са атакувани, когато чуват жена да говори колко са ужасни мъжете. Изричайки тези думи, той ще се почувства различен в добрия смисъл на думата.

7. "Ти наистина си прекрасна глава на семейството."

Няма да повярвате колко много мъже биха се почувствали горди да чуят, че се справят прекрасно като глава на семейството. Казвайки това, вие потвърждавате тяхната мъжественост и им показвате, че цените всичко, което правят.

8. "Чувствам се сигурна около теб."

Повярвайте ни, повечето мъже буквално ще грейнат, когато чуят това. Имайки предвид, че един от най-големите мъжки страхове е да бъдат сметнати за подлеци, тези думи са голямо облекчение за повечето мачовци.

9. "Съжалявам."

Ако сторите нещо грешно на един мъж, трябва да кажете, че съжалявате. Не бъдете прекалено горделиви и признайте, когато сте допуснали грешка. Той ще оцени това.

10. "Това беше невероятно."

Този комплимент е невероятен начин да завършите една хубава среща, страхотен секс или да похвалите първия му опит в готвенето. Мъжете обичат похвалите, затова не си ги спестявайте, когато те направят нещо правилно.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама