10 знака, че той НЕ е готов за връзка


10 знака, че той НЕ е готов за връзка
Снимка: iStock/Guliver

Ходенето по срещи хич не е лесно. Понякога след серия от неуспешни опити за връзка, може би започвате да се чудите дали вие не сте проблемът.

Отнема време, за да намерите своя най-подходящ партньор, но междувременно ще трябва да преминете през много неподходящи мъже. Ключът е да не се отказвате. Докато все още имате надежда, излизате и сте отворени, за да ви намери любовта, правите всичките правилни неща. Но не трябва да се притеснявате за неуспешните си отношения с грешните хора. Правилният мъж няма да ви кара да се вписвате в неговите стандарти. Няма да изисква от вас постоянно да внимавате, за да го задържите до себе си. 

За да ви помогнем по-лесно да различите правилния кандидат от грешния, ето 10 знака, че мъжът, с когото излизате в момента, няма да бъде добър партньор.

1. Отказва да приеме вината

Трябват двама души, за да спорят. Ако човекът, с когото излизате, ви обвинява за всичко, това е голям червен флаг. Във всеки спор и двамата души трябва да признаят вината си, за да се стигне до правилното решение.

2. Мисли, че винаги е прав

Целта на партньорството е да учите един от друг и да се подкрепяте. Ако човекът, с когото сте, отказва да приеме вашата гледна точка и постоянно пренебрегва вашето мнение, той няма място в живота ви.

3. Изтъква колко много други възможности има

Ужасно е да се чувствате като една от многото. Човекът, с когото сте, трябва да ви кара да се чувствате като една на милион. Ако той постоянно ви изтъква колко много жени му се обаждат и го харесват, това е знак на незрялост.

4. Не показва много чувства

Трябва ли да молите приятеля си да държи ръката ви на публично място? Притеснявате ли се да го тагнете на снимки във Facebook? Aко е така, продължете напред. Правилният човек няма да може да ви се насити и ще иска всеки да го знае.

5. Злопаметен е

Миналата седмица постъпихте ли грешно с него? Притеснявате ли се, че той ще натягва за това във всеки спор, който ще имате за в бъдеще? Никой не е перфектен и никой не може да живее с постоянно напомняне за предишни грешки. Зарежете този човек, ако той не може да остави миналото.

6. Никога не ви води на истински срещи

Ако той винаги ви води на вечеря в тях, това определено не е среща. Той просто се опитва да мине евтино и иска да може бързо да ви вкара в леглото си.

7. Интересува се повече от своите чувства, отколкото от вашите

Ако плачете, той спира ли, за да преосмили поведението си? Дали изобщо се колебае дали постъпва добре с вас или просто иска да постигне своето? Добрият партньор се отказва при първия знак на предаване и го е грижа повече за спасяването на връзката ви, отколкото да спечели спора.

8. Опитва се да ви изолира от приятелите ви

Това може да е единственият път, когато Джъстин Бийбър го е казал правилно: "Но когато ми каза, че мразиш приятелите ми, единственият проблем беше с теб, а не с мен." Ако всичките ви приятели и семейството ви ви казват, че този човек не е за вас, може би трябва да преосмислите отношенията си с него.

9. Кара ви да се извинявате безкрайно

Не трябва да се унижавате заради ничие одобрение или прошка, когато сте направила нещо незначително. Те са хора, а не божества. Ако половинката ви не разбира концепцията за прошка и забравяне, вашата връзка няма дълго бъдеще.

10. Безразличен е 

Ако той не е напълно луд по вас или ако просто може да си тръгне, тогава той не е правилният човек за вас, дори да сте безумно хлътнала по него.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама