11 знака, че ТОЙ е зле в леглото


11 знака, че ТОЙ е зле в леглото

Всяка нова връзка е изпълнена с надежда, трепети и много въпросителни. Иска ни се да знаем всичко още в началото, а това винаги е невъзможно. Сексът, онази важна тема, за която се надяваме да сме на една вълна, също е нещо, което ни вълнува. Ако искате да разберете дали е зле в леглото, тези няколко знака ще ви помогнат:

1. Целува се лошо – значи няма усет и за по-важните неща. Както се казва, ако това не може да свърши като хората..

2. Повърхностен е – непрекъснато се оглежда в огледалото, пита те как изглежда и честичко си приглажда косата. Всичко това значи, че е несигурен в себе си и във възможностите си под завивките.

3. Егоист е – ако не ти прави път, не ти отваря вратата и започва да се храни, преди ти да си започнала, трябва да ти светне „лампичката“. Той е същият и в леглото – първо гледа собственото си удоволствие.

4. Винаги бърза – за работа, за среща и за какво ли още не. Не си разпределя добре времето и сякаш все нещо го притиска, за да върши всичко набързо. В леглото – същото!

5. Не живее активно – гледа телевизия с часове, не спортува и не влага много усилия в нищо, което върши. Всичко това значи, че в секса е доста пасивен и отново чака някой да действа вместо него.

6. Не е много подреден – всичко в стаята му е хаос, джобовете му са пълни с всякакви ненужни дребни неща, а в колата си е оставил пълна бъркотия. Това означава, че е невнимателен и върши нещата „през пръсти“.

7. Има лоша хигиена – тук вече не става въпрос за умения, а просто, че на никоя жена няма да й е приятно да бъде с такъв мъж. Бягайте далеч!

8. Не иска да опитва нови неща – стоите си само вкъщи, ходите по едни и същи места и не правите нищо ново и вълнуващо. Това е сигурен знак, че и в секса не е особено изобретателен, дори бихме го нарекли СКУЧЕН

9. Хвали се с бившите си – какво са правили, колко дълго са били заедно, колко й е харесвал секса и колко е добър в леглото. Чуете ли нещо подобно, имайте предвид, че той просто се опита да убеди себе си, а истината е мнооого различна.

10. Избягва да ви гледа в очите – сигурен знак, че нещо не е наред или крие нещо от вас. Струва му се, че ако го гледате прекалено дълго в очите, ще разберете, че е срамежлив и не го бива в леглото.

11. Бави се с всеки ход – да ви целуне, да ви хване за ръката... всичко при него се случва много бавно. Това значи да не очаквате секс в следващите няколко месеца, а дори и да стане, едва ли ще сте очарована.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама