15 неща, които иска да правиш по време на романтичен секс


15 неща, които иска да правиш по време на романтичен секс
Снимка: iStock/Guliver

Някои жени предпочитат по-бурния секс, докато други имат афинитет към по-романтичния. Предлагаме ви 15 неща, които тя иска да правиш в леглото, ако е от втория тип.

 1. Целувайте я по чувствителните зони на тялото й - голите й рамене, врата и гърба. Целунете я също по зоните, в които не се чувства сигурна като стомаха, бедрата, за да покажете любовта си към всяка част от тялото й.

2. Съблечете я дреха по дреха, възхищавайки се на всяка част от тялото й. Не бързайте. Правете го постепенно.

3. Играйте си с косата й. Нежно оближете зоната зад ушите й.

4. Дръжте ръката й, докато я целувате и продължете да го правите, когато вече сте в нея. Това ще направи всичко по-интимно, повече като любене, отколкото като чукане.

5. С ръце нежно масажирайте гърдите й. Отнасяйте се с нея като с деликатно произведение на изкуството и използвайте бавни, леки движение.

6. Не вкарвайте пениса си рязко, а го направете колкото се може по-бавно. Колкото повече я накарате да чака, толкова повече ще го иска.

7. Гледайте я в очите докато правите секс, така тя ще знае, че я обичате, колкото и тялото й. Не трябва да го правите прекалено дълго. 

8. Движете пръстите си по тялото й - от раменете надолу към талията, от гърдите до корема й. Тези леки докосвания ще изпратят тръпки по гръбнака й. 

9. Подшушнете й колко е красива. Уверете се, че тя знае, че е единствената жена, с която искате да споделяте леглото си.

10. Дръжте главата й с ръце, докато се навеждате да я целунете. 

11. Когато правите секс, го правете бавно и нежно. Не трябва да се движите бързо, за да се наслаждавате. 

12. Играйте си с клитора й. Не го правете прекалено бързо или с голям натиск. Просто заложете на малки кръгови движения. 

13. Усмихвайте се, когато искате, и се смейте, ако желаете да го правите. Нека тя да разбере, че вие осъзнавате, че сте късметлия, че сте с нея. Че наистина си прекарвате прекрасно.

14. Ако наистина искате да създадете настроение, тогава трябва да пуснете нежна музика и да отворите бутилка вино. Или, ако сте фенове на секс играчките, да използвате такава.

15. Когато и двамата получите оргазъм, гушнете я. Прекрасно е да усещате голите си тела едно до друго.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама