15 секс предизвикателства, които да пробвате


15 секс предизвикателства, които да пробвате
Снимка: iStock/Guliver

Независимо колко се обичате, в един момент охладнявате в леглото. Ако искате отново да разпалите страстта помежду си и да върнете тръпката в секса, ви предлагаме да изпробвате някое от следните малки предизвикателства за двойки.

1. Правете секс, без да целувате партньора си, всички места по тялото са забранени. Когато не включвате устните си в любовната игра, трябва да намерите нови начини да използвате ръцете си, за да се разгорещите.

2. Правете секс, без да издавате звук. Обикновено сте свикнали да ви съветват точно обратното, но пробвайте да го правите без никакви мръснишки думи, без шепнене, без стонове и викове. Правете секс в пълна тишина, сякаш се притеснявате, че някой може да ви хване.

3. Правете секс, докато и двамата носите маски на очите. Разберете какво може да изпитате, без да използвате зрението си.

4. Вижте колко дълго време може да се целувате, без да правите секс. Пробвайте поне половин час, преди да започнете да си сваляте дрехите. 

5. Изберете случайно порно и пробвайте да изпълнявате всяко действие, което правят актьорите във видеото.

6. Вижте колко пъти може да правите секс в един ден, без да повтаряте пози.

7. Прекарайте един цял ден заедно напълно голи - гледайте телевизия голи, яжте голи, гушкайте се голи, но не правете секс, докато не настъпи вечерта.

8. Игра на роли. Разровете се в гардероба си и намерете дрехи, които вашето второ Аз би носило. И се преструвайте, че сте този човек по време на секс.

9. Ако и двамата владеете един и същи чужд език, опитайте по време на секс да си говорите мръснишки на него. Вашият майчин език не е позволен.

10. Опитайте се да си измислите собствена секс поза. Такава, която никога не сте използвали преди и не сте виждали.

11. Мастурбирайте един до друг. Позволено ви е да се гледате един друг, но не и да се докосвате.

12. Повечето хора правят секс вечер на изгасени лампи или приглушено осветление, затова пробвайте да го направите сутрин или през деня, когато може да видите всяка част от тялото на партньора си.

13. Извадете всички секс играчки, които имате, и пробвайте да използвате цялата си колекция тази нощ. Без изключения.

14. Ако искате да се посмеете повече, отколкото да получите оргазъм, пуснете най-несексуалната песен, която може да намерите, и се опитайте да се възбудите един друг, докато я слушате.

15. Разберете се да се събудите един друг с орална любов, но не си казвайте в кой ден ще се случи, така че да започнете деня със сладка изненада.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама
Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама