2-те зодии, от които жените трябва да се пазят


2-те зодии, от които жените трябва да се пазят
Снимка: iStock/Guliver

Жените сме много по-чувствителни и за това трябва внимателно да избираме кои мъже да допускаме в живота си, за да не се окажем наранени накрая. Това са 2-те зодии, за които трябва да си имаш едно на ум!

Близнаци

Мъжете с тази зодия наистина имат две лица и с едното от тях изобщо не искаш да се запознаваш. От една страна Близнаците са много мили и грижовни мъже и дават всичко, за да те спечелят. Но спечелят ли те... от там нататък сякаш всичко рухва и мъжът пред теб се превръща в напълно непознат човек. Милите жестове спират, отношението се променя и с две думи - вече не му е толкова интересно, колкото в началото. Единственият начин да спечелиш сърцето му е като не му се даваш лесно, тогава има шанс да те оцени.


Скорпион

Мъжете, които никога не поемат инициативата в свои ръце. Вечно ти ще си жената, която взима решенията, мъкне тежките торби от супермаркета и се занимава с организирането на почивката през лятото. Скорпионите не харесват много властни жени и често пъти се измъкват от "лапите" им с пословичната си безотговорност. Мъжете от тази зодия не са и никак романтични, рядко правят изненади и не обичат да изразяват чувствата си по никакъв начин.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама