3 начина да запазим тръпката във връзката


3 начина да запазим тръпката във връзката
Снимка: iStock/Guliver

Първите срещи с мъж, когото харесваме, са прекрасни. Всичко, за което говорите, е очарователно, всеки негов поглед ви кара да изпитвате пеперуди в стомаха. Толкова сте развълнувани, че едва спите и се храните. Използвате цялата си енергия, за да изглеждате атрактивна за него и да планирате срещите си.

След това, бавно... почти неусетно... тръпката започва да изчезва. Преди да осъзнаете, вие сте двойка, която вместо секси вечери на свещи и флиртаджийски разговори, прекарва времето си заедно пред телевизора, хапвайки китайска храна.

Предлагаме ви 3 сигурни начина как да не допускате рутината да съсипва страстта помежду ви.

1. Само защото сте започнали да излизате, не означава, че трябва да спрете да излизате по срещи

Никога не спирайте да ходите по срещи. Да се чувствате комфортно с партньора си и да делите един покрив е страхотно, но трябва да поддържате нещата забавни и интересни. Среща не означава винаги да се изпупвате и да отивате на по-специално място. Може да е нещо съвсем просто като промяна и създаване на атмосфера.

Ако типичната ви вечер е да останете вкъщи, да поръчате пица и да гледате филм, сменете пицата с любимото му домашно приготвено ястие и запалете свещи, вместо да включвате лампата. Тези малки промени са достатъчни, за да създадат специален момент.

2. Специалните поводи заслужават специални преживявания

Когато става въпрос за рождени дни и празници, много жени се чудят какво да вземат на половинките си. Няма нужда да изпразвате банковата си сметка, а просто да инвестирате в себе си. Един от най-страхотните подаръци, а също така и запомнящи се, е да подарите преживяване.

Организирайте кратко пътешествие до място, където и двамата не сте били преди, или отидете на курс заедно. Не само ще прекарате пълноценно време заедно с половинката си, но също така ще създадете нова тема за разговор.

3. Направете си списък с нещата, които той харесва

Припомнете си малките неща, които вие е казал, че харесва, иска да направи, а също така тези, които го възбуждат.

Няма нужда да чакате специален повод, за да купите билети за филм, който знаете, че иска да гледа. Не забравяйте да го изненадвате с малки неща от време на време, за да поддържате интереса и искрата помежду си.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама