3 неща, които засилват либидото и желанието при мъжете


3 неща, които засилват либидото и желанието при мъжете
Снимка: Архив

Популярен виц на Балканите гласи, че “няма грозна жена, а само недостатъчно пиян мъж”. Науката е установила, че представителите на силния пол мислят много по-често за секс от дамите. Това донякъде се отдава на традиционната срамежливост, характерна за жените, която не им позволява да се “похвалят с постиженията си”. Половинките ни, обаче, не винаги са в настроение за креватна гимнастика. Те често страдат от цялостна липса или частично ниски нива на либидото. Това може да се дължи на умора, стрес, напредване на възрастта или хормонален дисбаланс. А, понякога, е и индикация за наличието на проблем във връзката, липса на тръпка или знак, че трябва да разровите въглените на страстта.

Но как точно да постигнем това? Безопасно ли е приемането на розовото хапче и може ли то да бъде прилагано ежедневно? Специалистите-сексолози считат, че то не винаги е решение. Но мнозина прилагат различни средства за подсилване на възбудата и по-добра издръжливост с натурален състав за по-високи нива на либидото. Такова са и филмираните капсули с екстракт от бабини зъби за повече сенсуалност и взаимна интимна наслада Libido Drive. По-здравословното хранене през седмицата също е препоръчително. Особено с увеличаването на броя на свещичките върху тортата. Заниженото производство на половите хормони води до уголемяването на простатната жлеза. Доброкачествената простатна хиперплазия (ДПХ) е повече от често срещана при мъже над 55 г. Тя често води до появата на еректилна дисфункция.

Научете, как да подобрите представянето си в леглото с няколко лесни промени в дневния режим по-долу. 

Как Мъжете Да Запазят Мъжествеността Си и Добрата Издръжливост в Леглото?

Италиански учени от Медицинския университет в гр. Сиена проведоха проучване в началото на 2016 г. върху контролирана група мъже с ниско либидо. Резултатите от него се оказаха, както изненадващи, така и логични. Човешкото тяло функционира в пълна симбиоза с околната среда. Ние се адаптираме и оцеляваме, благодарение на способността си да еволюираме спрямо промените в нея. Един от ключовите фактори за възникването на живота изобщо на нашата планета е наличието на топлина, идваща от слънчевата светлина. Тя действа, като “гориво”, за всички същества, влизащи в живата природа.

Това включва и човека. Слънцето, което е единствената звезда в нашата Галактика, доставя на организма важния Витамин D. Сигурно сте забелязали, че през зимата се разболявате много по-често. Лятото е по-вероятно случайно да прихванете някой стомашен вирус, който минава за 2-3 дни. Това се дължи именно на изобилието на този витамин, който отговаря за имунитета. Той е един от главните отговорници за балансираното и редовно производство на мъжките полови хормони в тялото. Италианските учени, провели изследването за подсилване на либидото при мъже със сексуални дисфункции, са открили същото. То е, че излагането на високи температури и силна слънчева светлина трайно засилва интимния апетит. Нивата на мъжките полови хормони са скочили от 2,1 на 3,6 нанограма.

Ето и още няколко любопитни факта за мъжкото либидо, които те са установили:

Определени храни могат да играят ролята на по-малка сестра на “розовото хапче”. Те подчертават усещането за възбуда. Такива са авокадото, смокините и бананите. А, също така, медът, целината и чистият черен шоколад.

Правилната грижа за тялото повдига самочувствието, а с него и издръжливостта в леглото.

По-дългата любовна игра и разговорите с партньора.

Ето и още 3 лесни дневни ритуала за засилване на желанието и възбудата при мъжете.

№1. Чашка или Две преди Любовни Лудории, Но Не Повече!

Умереното количество алкохол подсилва желанието за интимен контакт. Количеството му, обаче, трябва да е умерено. Не повече от 1-2 150 мл. чаши. В тази си дозировка то разширява кръвоносните съдове, забързва кръвообращението, отпуска ума, засилва възбудата и събужда въображението! Особено, ако го комбинирате с няколко парченца шоколад с високо съдържание на натурално какао.

№2. Животът Става Все По-Забързан, Но Трябва Време и за Качествена Отмора!

Статистиките сочат, че стресът е един от най-големите косвени причинители на болести и смърт. Той кара тялото да преминава през състояния, чиято честа поява води до хронични сърдечно-съдови проблеми. А също и до невъзможност за изпитване на удоволствие и сексуална дисфункция. Затова е и препоръчително да си отделим достатъчно време за качествена отмора през седмица.

№3. Грижата за Тялото – Повече от Ключова за Взаимната Наслада в Леглото!

Поддържайки тялото си в добра форма, ние не просто се грижим за това, да сме привлекателни за околните. Това подобрява и личностната ни самооценка. Освен това, ни прави и по-физически издръжливи. А това означава, че продължителността на акта ще създаде достатъчно добри условия за постигането на взаимна наслада в леглото.

Говорете с Партньора Си Повече за Онова, Което Ви Притеснява в Леглото!

Добрата комуникация с партньора винаги е от значение. Без значение, дали сте във връзка, или взаимоотношенията ви се свеждат само до секса. Говорейки повече за нещата, които ви харесват или отблъскват, вие ще постигнете по-добри нива на задоволство и романтичен екстаз. Мнозина се обръщат и към натурални средства за обострянето на сетивата и постигането на пълна взаимна наслада. Такова са натуралните капсули с екстракт от Tribulus terrestris за по-потентни преживявания в леглото Либидо Драйв.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама