4 идеи за студените уикенди

  • 4 идеи за студените уикенди
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 17.01.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

През зимата по-рядко излизаме навън и предпочитаме през уикендите да стоим на топло вкъщи. Вместо да скучаете, можете да оползотворите времето и да му се насладите. Ето и 4 идеи как да направите това:

Гледайте любимите си сериали

Студът навън е идеалната предпоставка да се сгушите удобно на дивана с нещо вкусно за хапване и пийване и необезпокоявани да прекарате няколко часа, потопени в атмосферата на любимия сериал. По този начин ще се откъснете от ежедневните си задачи и ще се отдадете на пълноценна релаксация.

Сгответе

Студът навън засилва апетита. През уикенда имате цялото време да се подготвите, да сготвите любимото си ястие и след това да му се насладите с любимия или приятели. Готвенето е нещото, което всеки трябва да опита, а няма по-хубаво от лошото време, за да започнете да преоткривате шеф-готвача в себе си.

Свържете се с близките си

Животът ни е като скоростно влакче. В един момент, без да се усетим, нямаме време за малките неща, които ни доставят удоволствие. Започваме да отделяме и все по-малко време на близките си хора. Онези, които винаги са до нас в труден момент. Студът навън е идеалното време за дълги разговори с родителите и близките ни, които са далеч от нас. Разкажете им историите си и изслушайте техните. Както за вас, така и за тях, този разговор ще бъде много ценен, зареден с обич и позитивна енергия. Ще усетите подкрепата им и ще им вдъхнете надежда.

Наспете се

Пълноценният сън е едно от нещата, които ни липсват в днешно време. Ставаме рано, лягаме късно, а съзнанието ни няма време да се отпусне и тялото ни да си почине пълноценно. Затова един студен уикенд е идеален за целта. Дори да се събудите рано, защото биологичният ви часовник вече е свикнал, легнете си пак при първа възможност. Позволете си да се отпуснете напълно както тялом, така и духом и да си наваксате всички часове сън, които сте пропуснали през седмицата.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.