4 мита за мъжете, които са напълно грешни


4 мита за мъжете, които са напълно грешни
Снимка: iStock/Guliver

Жените са мистерия за мъжете, но същото важи и в обратния случай. Ние сме на мнение, че господата не се трогват от абсолютно нищо и едва ли не са неемоционални и безчувствени. Смятаме, че да разбереш един мъж е сложно и определено представите ни за коравосърдечност са неточни. Те също са хора и имат чувства.

Запознайте се с митовете за мъжете, които са напълно погрешни и стоят в главата на всяка жена.

1. Мъжете не са емоционални

Грешка! Мъжете дори са по-емоционални от жените. Доказано е дори, че те се влюбват по-бързо и страдат повече при раздяла. Проблемът при това състояние е не, че не го притежават, а просто не го показват или го изразяват по нетипичен за жената начин. Това е така, защото от малки са учени, че да показват емоциите си не е присъщо за един мъж.

2. За мъжете сексът е най-важен

Не е лъжа, че при всеки нов интимен контакт с жена мъжете си мислят с колко мъже е била тя до момента и дали ще остане доволна. Определено, ако ви е харесал, сексът съвсем няма да стои на първо място за него. Той просто води към нещо по-дълбоко. Много често мъжете предпочитат романтика с по чаша вино и сладки приказки до сутринта.

3. Важно за мъжа е да достигне първи до оргазъм

Нищо подобно! Идеята и желанието на мъжа по време на секс е само и единствено да достави максимално удоволствие на жената, с която е. Както е известно, повечето мъже достигат до оргазъм по-бързо от жените и ако това се случи, те биха направили всичко възможно, за да накарат и жената, с която правят секс, да достигне до оргазъм.

4. Мъжът не може да бъде само приятел с жената

Има толкова много двойки, които реално са само приятели. Приятелството им се заражда още в ранна детска възраст и продължава цял живот. То е на базата на отношенията между брат и сестра, а не между мъж и жена. Не е изключено във времето мъжа да открие перфектния приятел в професионален план и то да е с жена.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама