4 неща, от които се нуждае всяко истинско приятелство

  • 4 неща, от които се нуждае всяко истинско приятелство
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 09.09.2016 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Като жени ние преминаваме през много етапи в живота – някои хубави, други не толкова. За щастие, всяка от нас има поне няколко истински приятелки, които са до нея в тези преходи. Как обаче да запазим тези приятелства през годините? Ето 4 неща, които ще ви помогнат в това начинание. Просто, защото всяко приятелство има нужда от...

Приемане и учене

Първата стъпка към успешното приятелство е да приемете вашата дружка такава, каквато е. Разбира се, през годините тя ще се променя, точно както и вие, но ако преминете през тези промени заедно, те никога няма да ви пречат. Дайте ѝ свободата да лети и тя ще ви отвърне със същото!

Да бъде себе си

Истинското приятелство не може да работи по друг начин. Всъщност, наистина е невъзможно да приемете и да обичате човек, ако не знаете кой е той. Позволете си да бъдете уязвими и честни – това е полезно!

Липса на очаквания

Не бъркайте приятелството с интимната връзка, в която имате определени очаквания от партньора. Приятелите са, за да се подкрепят, изслушват и забавляват заедно! Ето защо повечето хора имат поне по двама истински приятели – ако единият е чудесен слушател и съветник, то другият може да ви изкара и от най-ужасната депресия с шеги и закачки.

Общо хоби

В това отношение приятелството наподобява доста романтичните връзки – трябва да имате общи интереси. Независимо дали става дума за музика, книги, шопинг и т.н., хубаво е да си изградите общи занимания, които да ви доставят удоволствие. Така ще знаете кое е „вашето си нещо“.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.