4 несъвършенства, които мъжете намират за супер секси


4 несъвършенства, които мъжете намират за супер секси
Снимка: iStock

Не е вярно, че мъжете харесват перфектно изглеждащи жени. Разбира се, важно е те да се поддържат, да се грижат за себе си и да притежават чар. Но всъщност представителите на мъжкия пол са привлечени от някои женски несъвършенства. Ето кои са те:

Меко коремче

Грешно е да мислите, че ако сте без плочки на корема, няма да си намерите мъж. Всъщност малкото, меко коремче е много симпатично на силния пол. Те го намират дори за секси. Така че не се притеснявайте, ако нямате перфектно тяло – това даже е плюс за вас.

Малки гърди

Не твърдим, че мъжете не харесват големи гърди (няма смисъл да отричаме това), но те просто харесват гърди – във всякакви форми и размери. Всъщност за тях малките гърди са секси, защото изглеждат добре под дълбоко V-образно деколте. Ако не носите сутиен, това още повече привлича мъжките погледи. Гърдите са гърди, независимо от размера.

Вижте още: Деца споделят какво е за тях любовта

Небрежна визия

Не говорим за това да не се поддържате, да сте с мазна коса, нагризани нокти и зле облечени. Но мъжете определено предпочитат да са в компанията на жена с небрежно разрошена коса, без много грим, облечена спортно, просто изглеждаща естествено.

Разстояние между зъбите

Жени, перфектно правите и супер бели зъби изглеждат неестествено, признайте това. Всъщност мъжете харесват малките несъвършенства по вас, а разстоянието между зъбите е едно от тях. Най-важното е да се усмихвате, защото никого не знаете кой ще се влюби в усмивката ви.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама