4 предимства на връзките от разстояние


4 предимства на  връзките от разстояние
Снимка: iStock/Guliver

Вярвате или не любовта е възможна във всякакви форми. За любовта няма граници – наистина! Разстоянията могат да бъдат проблем само за двойките, които не са готови на подобна крачка или не са съвсем един за друг. Ако нещата в отношенията ви куцат, нито дистанцията, нито общият дом ще помогнат. Там решението е едно... и вие го знаете.

Сега ще ви разкрием защо връзките от разстояние могат да бъдат страхотни и дори има двойки, които ги предпочитат. Ако все още не сте се впускали в подобни отношения – време е да опитате.

1. Готови на всичко, за да впечатлите любимия, който е далеч

Мислите един за друг постоянно и наистина се опитвате да прекарате всяка свободна минута заедно. Телефонни разговори, видео разговори, шеги и закачки в чата... Вие сте заедно нон-стоп и сте част от другия – това е възможно винаги и навсякъде. По-отдадени сте един на друг и постоянно се вълнувате за другия.

2. Телефонният секс определено си заслужава

Дори и да не ви се вярва, телефонният секс и виртуалната любов са много възбуждащи за двойките, които поддържат любовта си от разстояние. Това им дава възможност да се опознаят по-добре и да задоволят и най-странните си сексуални фантазии. А когато дойде мигът за секса на живо, те много добре знаят как и какво да направят за перфектната нощ.

3. Настроени сте се всякакви виртуални щуротии

Понякога ежедневието убива връзките. Но когато вашият любим е далеч, е много трудно да говорим за ежедневие. Всеки ден с любимия е друга паралелна реалност. Всъщност вие имате два живота – ежедневието ви и любовта ви. Така и двамата сте готови да избягате заедно в света на мечтите и да си пращате еротични снимки по няколко пъти на ден. Голите фотосесии определено са ви слабост, а и вдигате адреналина със снимки на неподходящи места в интересни пози...

8 НЕЗАМЕНИМИ КАЧЕСТВА НА ЖЕЛАНАТА ЖЕНА

4. Чувството на свобода ви зарежда толкова много

Знаете, че сте обвързани и се грижите за любовта на живота си, но в същото време нито вие, нито той се чувствате гузни, когато флиртувате с други хора. Няколко закачки и безобидни свалки само могат да ви напомнят, че въпреки всичко някъде има един специален човек, който ви дава всичко, от което имате нужда и най-вече свобода.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама