4 проблема, с които само силните жени се сблъскват в любовта


4 проблема, с които само силните жени се сблъскват в любовта
Снимка: iStock/Guliver

Срещите са достатъчно трудни, но са още по-сложни за независимата жена. Тя има пълен живот, благодарение на нейните прекрасни приятели и семейство, невероятната й работа и задоволяващи хобита. Тя не прекарва живота си, опитвайки се да си намери мъж, тъй като ежедневието й е достатъчно натоварено и без да има половинка до себе си. Но това не означава, че не е отворена към срещи... и точно в това е проблемът.

Независимата жена няма нищо против да си намери партньор, за разлика от "вечно самотното момиче". Единственото нещо е, че това не е в центъра на света й, което дразни някои мъже. Тя може да изпраща сигнали, че не приема срещите достатъчно сериозно, което може да отблъсне много мъже. Ето 4 любовни проблема, с които се сблъсква независимата жена.

1. Някои мъже се плашат от нея

Кофти е, но е самата истина. Има много мъже, които не могат да приемат да излизат с жена, която е по-успешна от тях. Това наистина е глупаво, но е комплекс за малоценност, който им пречи да направят първата крачка. Вие сякаш постоянно търсите някой, който ще има достатъчно самочувствие, за да осъзнае, че вие не сте заплаха. За съжаление, тези мъже са много по-малко.

2. Вие постоянно сте разкъсвани между това да искате компания и да време насаме

Когато сте независима жена, може сами да разпределяте времето си. Обичате просто да си стоите вкъщи, четейки книга или да останете насаме с мислите си. Намирате утеха в ходенето на фитнес или пиенето на чаша вино след тежък ден. Но когато излизате с някого, по когото наистина си падате, вие искате да имате компания... което наистина ви обърква. Понякога желаете някой да се погрижи за вас, но също така обичате времето, което прекарвате сама със себе си. Какво да направи една жена?

3. Често ви смятат за студена

Не искате мъж, който да ви се лепне, тъй като по този начин само ще ви отблъсне. Имате нужда от такъв партньор, който има собствени хобита и интереси, който може да ви предизвиква и ядосва, но също така да се отнася добре с вас. Вие инвестирате в интересите си и давате всичко от себе си, за да сте сигурна, че все още правите неща, които ви правят това, което сте. Поради това, понякога вие сте смятана за наистина студена. Ядосвате се, когато вашият мъж не разбира защо имате нужда да се видите с приятелките си или пък трябва да работите до късно, което го кара да смята, че не е достатъчно важен за вас.

4. Не може да срещнете някого, който да отговаря на стандартите ви

Вие сте придирчива и в това няма нищо лошо. "Вечно" е дълъг период и ако ще бъдете с някого толкова дълго, определено не трябва да се примирявате с каквото и да било. Независимата жена има дълъг списък с качества, които иска приятелят й да притежава, тъй като тя има амбиция за всичко, а това включва и любовта.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама