4 съвета как да бъдеш жената на мечтите му


4 съвета как да бъдеш жената на мечтите му
Снимка: iStock/Guliver

Каква е тайната да имаш страхотна връзка? Да бъдеш добра приятелка, разбира се. Сигурно вече си мислите: 'Защо само аз трябва да правя усилия, докато той не?'. Всъщност няма нищо общо с това. 

Да бъдеш добра приятелка не означава, че единствено ти трябва да си дейна. Когато си най-добрата версия на себе си, така ще получиш и най-доброто от него.

Ето и 4 съвета как да бъдеш жената на неговите мечти:

1. Добрата приятелка го мотивира да покаже истинския си потенциал

Една любима реплика от филма "As Good As It Gets" е, когато Джак Никълсън казва на Хелън Хънт: "Караш ме да искам да бъда по-добър мъж". Все пак зад всеки успял мъж стои една силна и уверена жена. Всеки мъж се надява да има приятелка, която да го вдъхновява, да вярва в него на 100% и да го мотивира да преследва целите си.

2. Да разбира неговата представа за любов

Мъжете не винаги обичат, както жените. Обикновено за нас са важни действията и пълноценно прекараното време заедно, докато те държат повече на възхищението и физическия контакт. Едно от най-добрите неща, които може да направите за връзката си, е да разберете как точно вашият партньор възприема любовта. Също така трябва да му покажете и вашите критерии. Така няма да се чуди как може да ви угоди.

3. Да знаете как да се грижите за себе си

Жената на неговите мечти не очаква от него да задоволява всичките й нужди. Единствените, които искат обратното, са нарцистичните мъже, обичащи да контролират живота на другите. Високо стойностните хора държат да виждат, че приятелката им е независима и щастието й не зависи само от тях. 

4. Желанието е толкова важно, колкото комфорта

В много връзки, особено при тези, в които двойките живеят заедно, чест проблем е рутината. Отношенията могат да станат толкова комфортни, че партньорът да започне да се чувства по-скоро като съквартирант или най-добър приятел, отколкото като любовник. А това води до сериозни проблеми. Двойките, които са най-успешни, знаят как да балансират между желанието и комфорта. Бъдете по-откровени за сексуалните си фантазии, по-малко предсказуеми и не подценявайте еротиката.


Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама