4 знака, че е твърде рано да го запознаваш с вашите


4 знака, че е твърде рано да го запознаваш с вашите
Снимка: iStock/Guliver

Съвсем скоро идват великденските празници - семействата се събират, всички са в добро настроение, та  какъв по-подходящ момент да представите новата си изгора. Да, но запознанството с родителите, макар и в неформална обстановка, е стрес и означава, че отношенията ви са наистина дълбоки и с дългосрочна перспектива. Ако се чудите дали моментът е дошъл, ето кои са сигурните знаци, че все още е рано за тази стъпка.  

1. Опитвали сте и преди, но винаги нещо е "изниквало"

Ако сте правили опити да срещнете половинката със семейството си, но все "черна котка ви е минавала пътя", то най-вероятно това не е било случайно. Внезапен вирус, изненадваща командировка, ужасно задръстване и какво ли още са оправданията на един отчаян пасивно-агресивен мъж, който не смее да ви каже, че не иска да се запознава нито с мама, нито с тате. 

2. Още не познавате приятелите му

Добър знак, че срещата между вашите и него може да се състои е, ако познавате добре всичките му откачени приятели. В случай, че той общи не ви е представил на "компанията", не прибързвайте с родата, защото все още не сте преминали успешно най-стария мъжки тест.

3. В много отношения връзката ви все още не изглежда сериозна

Не е задължително да живеете заедно, за да изправите партньора си пред страшния семеен съд, но все пак трябва да сте сигурни накъде отиват нещата. Планирате ли заедно отпуските и ваканциите си? Ходите ли на фирмени мероприятия и рождени дни заедно? Допитвате ли се един до друг за по-крупни покупки? Ако отговорите на тези въпроси са "не", по-добре успокойте топката.

4. Не е минало достатъчно време от началото на връзката

Някои връзки се развиват наистина светкавично и още на третия месец влюбените гълъбчета заживяват заедно. Това е прекрасно, но според психолозите има някакъв "санитарен минимум", който е нужен, за да опознаете що-годе добре един човек - между 6 и 12 месеца. Преди този период няма никакъв смисъл да го представяте на вашите. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама