4 знака, че не е сродната ви душа


4 знака, че не е сродната ви душа
Снимка: iStock/Guliver

Сигурно сте чували фразата: "Когато е правилно, просто ще го знаете". Много от нас са нетърпеливи, когато става въпрос за чакането на г-н Правилен. Много жени са толкова решени да се омъжат и да имат деца, че не губят време и се обвързват с мъж, който е готов да им даде това, което искат. Тях ги е грижа за него, наслаждават се на компанията му, обичат го, но нямат тази уникална връзка, която имате със сродната си душа.

Хубавите неща и вечната любов идват при тези, които чакат. Ето 4 знака, че имате връзка с човек, който не е вашата сродна душа.

1. Обвързали сте се, защото за вас е по-важно това, което желаете, а не с кого сте

Ако искате сватба, 3 деца и хубав апартамент, но не се интересувате с кого точно сте, стига да е добър с вас, най-вероятно не сте готова за истинската любов. Или ако искате да бъдете обичана, защото не може да приемете мисълта да сте единствената свободна жена в семейството ви, най-вероятно също не сте готова.

Определено не сваляйте очи от наградата, но се уверете, че наградата е това, което наистина желаете. Заслужавате да имате невероятна връзка с химия помежду ви и потенциал да продължи вечно. Затова ако сте започнала връзка, просто за да имате семейство и да не сте сама, той най-вероятно не е сродната ви душа.

2. Опитвате се да избегнете нещо

Ако се опитвате да си спестите болка или самота, най-вероятно не сте готова да се влюбите. Казват, че най-добрият начин да преодолееш минала връзка е да започнеш нова. Проблемът е, че пренасяте чувствата и емоциите си от предишната в следващата. Ако не сте имали достатъчно време, за да тъгувате, тогава има огромен шанс, че новата ви връзка няма да трае дълго. Позволете си да изпитате болката, за да се излекувате напълно и да сте готова да дадете сърцето си на друг мъж.

3. Не сте на една и съща страница

Ако излизате с мъж, който още от началото ви е казал, че не е готов за нищо сериозно, а вие сте, това не е добър знак. Дори да си мислите, че ако го подкрепяте и му покажете какъв невероятен човек сте, той ще ви предложи след година, трябва да ви разочароваме. 

Ако някой мъж ви обясни, че не сте на една и съща страница като него и не искате едни и същи неща в момента, трябва да го приемете. Ако искате нещо сериозно, по-добре не си губете времето с него, защото може никога да не гледате в една и съща посока в бъдещето.

4. Не може да бъдете напълно себе си

Ако се опитвате прекалено много да впечатлите някого или се чувствате, че не може да бъдете напълно себе си покрай него, тогава вашата връзка няма бъдеще.

Вие сте ценна такава, каквато сте. Ако сте с човек, който ви казва, че не сте достатъчно ..., тогава той не е вашата сродна душа.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама