4 знака, че връзката ви няма бъдеще от общото пътуване


4 знака, че връзката ви няма бъдеще от общото пътуване
Снимка: iStock/Guliver

Едно от крайните решения, които взимате с партньора си във връзката, е решението да пътувате заедно. Независимо дали го правите по въздух, земя или море, вашата дестинация не винаги е толкова важна, а това, че сте заедно, нали?

Пътуването с всеки човек помага да научите повече за неговите навици, интереси и всичко помежду другото, докато се наслаждавате на преживяванията.

Когато сте на ваканция с партньора си, искате приключение, забавление и релаксация. Но какво се случва, когато се появят разминавания между вас. Ако изпитате някое от следните комбинации от фактори, когато сте на първата си обща ваканция, има шансове това да ви е последната. 

Те не са отворени да пробват нова храна

Ако обичате да похапвате, да сте в нов град или държава е възможност да опитате традиционна храна. Когато сте вкъщи с партньора си, решението дали да хапвате пиле с ориз или пиле с картофи може да е забавно, но ако сте на ваканция това е последното нещо, което трябва да правите. Да сте широко скроени е важно, когато сте на почивка. Независимо дали ядете в 5-звезден ресторант или на в кръчма, искате да опитате нещо ново, без да се притеснявате от чуждия страх от неизвестното.

Не си пасва с приятели ви

Пътуването заедно е едно нещо, но да го правите в група или с други близки приятели е нещо различно. Вие и вашият партньор може да чувствате допълнително напрежение от притеснението дали смесването на двата кръга ще мине гладко, но ако не се случи, пътуването ще бъде много стресиращо. Повечето хора могат да се съгласят, че вашият партньор и приятелите ви не винаги трябва да си пасват перфектно, но трябва да се уважават един друг. Ако вашето пътешествие с приятели не мина, както планирате, това може да е сериозен въпрос, по който да се замислите.

Споделянето на музика не е тяхна сила

В днешно време е много по-лесно да споделяме музика. За повечето хора, да имат добър микс от музикални сетове определя тона на ваканцията, защото запълва тишината и разчупва дългото пътуване. Докато слушането на музика може да бъде самостоятелно начинание, в група трябва да сте гъвкави. Ако имате партньор или шофьор, който се е концентрирал единствено върху себе си, това не говори добре за него. Споделянето означава загриженост.

Пътуването по пътя е било повече като затвор, отколкото като рай

За тези от нас, който пътуват с кола до дестинацията си, независимо дали са 5 часа или 5 дена, всичко може да се съгласим, че в колата може да се чувстваме объркващо понякога. Ако пътуването с кола е вашето желание, ще научите повече за партньора си от начина, по който шофират, поддържат разговора и играят игри. Ако нещата не вървят, сами може решите какво означава това.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама