5 грозни женски навика, които мъжете не понасят


5 грозни женски навика, които мъжете не понасят

Когато заживееш с половинката си, има много неща, които започват да те дразнят. Както жените, така и мъжете имат много недостатъци, с които трябва да се научим да се справяме - или ги приемаме, или игнорираме.

1. Разпилени гримове и кърпички навсякъде

Мъжете на харесват, когато половинките им са разпиляни, защото това не е типично женска черта, не и на домакиня, за която те малко или много си мечтаят. Адски неприятно им е, когато виждат прашец от пудрата по шкафа, кърпички или лакове, половината от които са стари и оцапани с лак отвън.

2.  Космите навсякъде

Мъжете никога няма да свикнат с дългата ти коса и космите, които падат навсякъде. Единият вариант е да читиш по-често с прахосмукачка, другият - по-често да прекарваш време у дома с вързана коса.

3. Олющеният лак на ноктите

Не изглежда спретнато и мъжете си правят асоциации с хигиената, въпреки че няма нищо общо с това. Момичета, не чакайте много преди да оправите маникюра си, ако нямате време - по-добре е да сложите безцветен лак или изобщо да го махнете.

4. Мръсни чинии в мивката

Ужасно е, когато една жена не се грижи за най-елементарните неща в кухнята. Купчината мръсни чинии в мивката са признак на ужасен мързел, който мъжете изобщо не понасят. Не казваме, че жената трябва да е само и единствено домакиня, която си стои у дома и готви... но съгласете се, това е ужасен навик.

5. Когато една жена псува

Не, че се случва много често, но повярвайте ни - има жени, които псуват повече от половинките си. Мъжете искат жените до тях да се държат като дами, не като приятелите им от мъжки пол.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама