5 начина да бъдете жената, която той няма търпение да покаже на приятелите си


5 начина да бъдете жената, която той няма търпение да покаже на приятелите си
Снимка: iStock

Когато започнете да излизате с някой нов, искате той да мисли, че сте невероятен човек, който ще вложи всичко от себе си във връзката. И все пак, ако правите определени неща, той може в крайна сметка да не види бъдеще с вас. Ето 5 начина да бъдете жената, която той няма търпение да покаже на приятелите си.

1. Бъдете с него тук и сега

Когато сте с приятеля си, наистина бъдете с него. Изключете телефона си. Сложете го в чантата си или го поставете в чекмеджето, но го приберете! Каквото и да се случи, телефонът ви може да почака. Всички ще оцелеем без социалните мрежи.

Ако искате да култивирате дълбока връзка с партньора си, тогава трябва да останете присъстващи с него. Погледнете го в очите и го накарайте да се почувства така, сякаш предпочитате да сте с него и никъде другаде. Знаем, че много хора смятат, че могат да правят много неща наведнъж. Не е вярно.

Когато правим едно нещо наведнъж, го правим добре. Когато се опитваме да изпълняваме няколко задачи едновременно, вършим много неща зле. Ако изпълнявате няколко задачи във връзката си, може да се окажете, че сами, защото това, което един мъж иска, е вашето внимание.

Вижте още: 3 въпроса, които ще задълбочат връзката ви

2. Обичайте нещо, което той обича

Помислете за всички неща, към които той изпитва страст, изберете едно и го споделете като общ интерес. Научете малко за тази страст и си сътрудничете с него по въпроса. Това може да е нещо, което и двамата имате общо и нещо, за което и двамата говорите. За предпочитане е да не е за спорт или телевизионно шоу, защото тези общи неща не разкриват истинския му характер. Разберете какво обича. Какво е в сърцето му? Имайте това общо. Връзките успяват чрез синергия, а не чрез отделни животи. Ако не можете да намерите нещо, което да обичате и към което той също е страстен, тогава защо сте с него?

3. Бъдете му приятел

Хората искаме най-добър приятел-спътник, с когото също да правим секс. Точно това желаем. Искаме някой, който разбира нашите интереси, мечто и хумор, но може да задоволи и интимните ни нужди. Повечето мъже са прости. Говорете с тях като с приятел, бъдете игриви и забавни и не усложнявайте нещата. Имайте потенциала да бъдете най-добрият му приятел и му покажете този потенциал. Той ще ви държи наоколо, ако го направите.

Вижте още: Какво жените трябва да знаят за чувствата на мъжете, според един мъж

4. Не се оплаквайте за дребни неща

Често се караме и създаваме ненужна драма, защото се фокусираме върху негативното в някого. Ако се съсредоточваме върху негативното, ще видим негативното. Ще видим каквото решим да видим.

Ако приятелят ви е ужасен в прането, може би трябва да му помогнете да се научи как да го прави или да му предложите да се включите и да помогнете. Не позволявайте да се създаде сериозен конфликт. Ако нещо ви безпокои дълбоко, вероятно сте по-страстни да го направите, така че го свършете и го оставете да изпълни нещо друго. Може би той ще измие чиниите. Вместо да оставите нещо да се изгради като негодувание, което причинява драма, опитайте се да не се фокусирате върху нещата, които не харесвате, и прегърнете нещата, които правите.

5. Не го следете в социалните мрежи

Вие сте приятели и любовници в реалния живот, така че не е нужно да се съсредоточавате върху това, което прави във виртуалния свят. На кого му пука? Това ще предизвика само спорове. Защо? Защото като хора ние винаги търсим за какво да се караме. "Кое е това момиче на снимката?" или "Значи ето с кого беше снощи!" Просто премахнете този стрес и драма.

Доверете се на гаджето си, докато той не ви разочарова - толкова  е просто. И ако той стори, тогава нямате нужда от социалните мрежи, за да ви кажат да скъсате с него.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама